Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik a pasiknak ha egy csajnak 7 lyuk van összesen két fülében?
Én is lövettem hármat, aztán visszanövesztettem őket eredeti állapotukba, mert nem bírtam idegekkel elviselni a folyamatos véres gennyszivárgást. Fogalmam sincs, mi lehet a titkod nyitja.
Ahhoz meg, hogy "nem illik egy lányhoz" csak annyit fűznék, én nem 'egy lány' vagyok, hanem ÉN, saját stílussal, beállítottsággal és a látatlanban ítélkezés nemkedvelésének tulajdonságával. Egyesekhez nagyon is passzolhat.
Nekem összesen 8 volt..:Dés a barátom nem mondott rá semmit,h undorítónak találná..(:
Mára már csak 6 maradt,mert a másik kettő brutálisan begyulladt-bedagadt.(:
Sztem semmi baj nincs a sok lyukkal!(:
16/L
Nekem fültágítóm van és mellette 4 fülbevaló.
A kutyát nem érdekli h. kinek tetszik meg kinek nem :D Neked tetszik? Magadnak csináltattad? Ha valakinek tetszel akkor a lyukas füled is fog! Nem az fogja eltántorítani h. az átlagnál több fülbevalód van. Nekem volt olyan barátom is aki kimondottan utálta a fültágítót...és lám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!