Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti elitélitek ha egy srác nem helyes de barátkozni akar veletek?
Figyelt kérdés
a következö nekem vannak ugy mond lány barátaim közösségi oldalakon ismerkedek de mire oda kerül a talira a sor kitalálnak valamit de miért? lehet azért mert nem vagyok helyes és szégyelnének velem mutatkozni? amugy beszélgetésbe meg ilyenbe nincs gondom velük minden jó! nagyon szeretek a lányokkal ismerkedni baráti alapon de ezt akkor sem értem:(...22/F2013. ápr. 14. 09:00
2/5 anonim válasza:
Kizárólag baráti alapon nem szoktak akarni találkozgatni a fiúk lányokkal. Biztos nem találkoznék olyannal, aki nem tetszik, mert szinte mindegyik többet akar, és nem fogja fel, hogy ez NEM egy randi lenne. Miért nem fiúkkal barátkozol?
4/5 anonim válasza:
Nem ítéljük el, csak egy kicsit pedofilizmusnak tűnik.. De 22 évesen lehetne annyi eszed hogy élőbe ismerkedsz! hanem próbálsz inkább valahogyan máshogy de ne a neten..
5/5 anonim válasza:
Nem gondolod hogy ennyi évesen ismerkedhetnél más módón is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!