Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélitek a szerelemben a megcsalást?
Maga a megcsalás szerintem csak nagyon ritka esetekben megbocsájtható.
Egyébként meg szerintm nincs baj a gondolkodásoddal, hisz ha így érzed, hogy a szerelem csak nyűg, akkor mindenképp kerüld el. De az ember társas lény. Szüksége van a kötöttségre, a biztonságra, a szeretetre. Egy idő után, mikor kitomboltad magad, és érzed a szeretet hiányát, akkor talán érteni fogod, hogy az emberek miért választanak párt. De ez nem minden esetben van így. Sok olyan nő van, akinek élete végéig egy komoly kapcsolatuk sem volt, de mindig volt "vészf*sz" a tarsolykban.
De a kérdésedre visszatérve: a szerelemben nincs megcsalás, ugyanis aki szerelmes, az nem csalja meg a másikat (csak esetleg tudatmódosító hatása alatt... na akkor talán megbocsájtható!).
A megcsalás nem megbocsájtható, szerintem. Ha egy kapcsolat rossz, javítani kell rajta, vagy eldobni, de nem megcsalni a másikat. Arra nincs magyarázat.
Egyébként én is gondolkodtam rajta, hogy mire jó, hogy állandóan csalódások érik az embert, de kell. Kell, hogy utána ha újra szerelmes vagy, legalább egy kicsit a mennyországban érezd magad (még ha viszonzatlan is), aztán kell, hogy visszatérj a szürke hétköznapokba. Ettől színes az élet. Persze, hogy fáj, nagyon is tud fájni, még a jó is, de hát nem ez az élet?
Elítélem. Meg úgy is, ha nem szerelmesek a felek, de rendes párkapcsolatban vannak.
Amit mondasz, az sokmindenre ráhúzható. Úgy általánosságban az életre is. Minek megszületni, ha csak szenvedéssel jár az élet? Mert sokaknak bizony azzal jár, és egyszer úgyis meghalunk.
Az az értelme, mint a szerelemnek is: meg kell találnunk azokat a tényezőket, amelyek boldogságot, elégedettséget, örömöt okoznak, és ki kell szűrnünk azokat, amelyek szenvedést és elégedetlenséget.
Ne irigyeld azokat, akik nem tudják, hogy milyen szeretni és csak szórakozni tudnak másokkal, mert ők gyengék és sekélyesek.
Első vagyok!
Nem gondoltam, hogy nő vagy, csak kimaradt, hogy odaírjam, sok elégedett agglegény is tökéletesen elvan a maga kis világában, és nem hiányzik neki a kapcsolat :D Ez az egy mondat lemaradt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!