Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elítélitek a szerelemben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elítélitek a szerelemben a megcsalást?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam az utóbbi időben, hogy már nem is érdemes szerelmesnek lenni, jobban jár az aki nem az, csak éli a kis világát, és csak jókat szórakozik másokkal, és azok is vele kölcsönösen, komoly érzelmek nélkül, mert az sosem csalódik. Nem érez szerelmi bánatot, mert azt sem tudja milyen a szerelem. Nem éri meg már annak lenni kezdem azt hinni! Minek ha csak szenvedéssel jár? Nekem legalábbis eddig csak azzal járt. De mégsem tud rávinni a lelkiismeret arra, hogy szerelem vagy különösebb érzelem nélkül akarjak bárkitől is bármit! Most biztos lesz olyan aki ezt olvassa szétröhögi magát, de talán a vékony értelmiségi réteg megért némiképp! :)
2013. febr. 21. 15:04
 1/10 A kérdező kommentje:
A kérdésnek amúgy annyi köze van ahhoz amit leírtam, hogy ha egy olyan ember csalja meg a párját, aki nem szereti azt,de nem egy szerelem miatt csalja meg, hanem csak úgy megbocsájtható-e?
2013. febr. 21. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Maga a megcsalás szerintem csak nagyon ritka esetekben megbocsájtható.

Egyébként meg szerintm nincs baj a gondolkodásoddal, hisz ha így érzed, hogy a szerelem csak nyűg, akkor mindenképp kerüld el. De az ember társas lény. Szüksége van a kötöttségre, a biztonságra, a szeretetre. Egy idő után, mikor kitomboltad magad, és érzed a szeretet hiányát, akkor talán érteni fogod, hogy az emberek miért választanak párt. De ez nem minden esetben van így. Sok olyan nő van, akinek élete végéig egy komoly kapcsolatuk sem volt, de mindig volt "vészf*sz" a tarsolykban.

De a kérdésedre visszatérve: a szerelemben nincs megcsalás, ugyanis aki szerelmes, az nem csalja meg a másikat (csak esetleg tudatmódosító hatása alatt... na akkor talán megbocsájtható!).

2013. febr. 21. 15:18
 3/10 anonim ***** válasza:
a szerelemben elítélem. Ha viszont érzelemek nélküli a kapcsolat, akkor lehet nyitott is akár, viszont akkor nem megcsalás.
2013. febr. 21. 15:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Első miből gondolod, hogy nő vagyok? Olyan érzésem van, hogy azt gondolod!:)
2013. febr. 21. 15:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Szerelemben nincs megcsalás, ha annak jött el az ideje, akkor meg vége. A másik szexkapcsolatokat, pedig úgy intézed, ahogy akarod. Ez a Te dolgod. N
2013. febr. 21. 15:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem is írtam, hogy intézzétek helyettem! Nem kértem ügyintézőt hozzá!
2013. febr. 21. 15:29
 7/10 anonim ***** válasza:

A megcsalás nem megbocsájtható, szerintem. Ha egy kapcsolat rossz, javítani kell rajta, vagy eldobni, de nem megcsalni a másikat. Arra nincs magyarázat.

Egyébként én is gondolkodtam rajta, hogy mire jó, hogy állandóan csalódások érik az embert, de kell. Kell, hogy utána ha újra szerelmes vagy, legalább egy kicsit a mennyországban érezd magad (még ha viszonzatlan is), aztán kell, hogy visszatérj a szürke hétköznapokba. Ettől színes az élet. Persze, hogy fáj, nagyon is tud fájni, még a jó is, de hát nem ez az élet?

2013. febr. 21. 15:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Elítélem. Meg úgy is, ha nem szerelmesek a felek, de rendes párkapcsolatban vannak.

Amit mondasz, az sokmindenre ráhúzható. Úgy általánosságban az életre is. Minek megszületni, ha csak szenvedéssel jár az élet? Mert sokaknak bizony azzal jár, és egyszer úgyis meghalunk.

Az az értelme, mint a szerelemnek is: meg kell találnunk azokat a tényezőket, amelyek boldogságot, elégedettséget, örömöt okoznak, és ki kell szűrnünk azokat, amelyek szenvedést és elégedetlenséget.

Ne irigyeld azokat, akik nem tudják, hogy milyen szeretni és csak szórakozni tudnak másokkal, mert ők gyengék és sekélyesek.

2013. febr. 21. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Nem gondoltam, hogy nő vagy, csak kimaradt, hogy odaírjam, sok elégedett agglegény is tökéletesen elvan a maga kis világában, és nem hiányzik neki a kapcsolat :D Ez az egy mondat lemaradt!

2013. febr. 21. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
jónagy gyökér vagy HA jelenleg v a kérdés kiírásakor volt párod és azon törted a fejed h megcsald azta vkit minth előtte szakítanál! ha ilyen beállítottságú v játsz nyílt lapokkal és ne keveredj kapcsba!
2015. dec. 25. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!