Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor mossak hajat egérlyukban...

Mikor mossak hajat egérlyukban egyedülállóként, hogy a hajszárítóval ne zavarjam, de ha meg fent van, vigyázni kell rá?

Figyelt kérdés

soha nem tudom kiszámítani hogy lenne jó.

éjszakai alvásnál talán bírná a hajszárító hangját nem ébredne rá, de olyankor én is hulla vagyok legtöbbször.

van, hogy izárom a fürdőből és felváltva játszik-sír mire végzek(fürdőben nem tudok rá vigyázni, mert mászna a wc-be stb)

2015. dec. 10. 15:46
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

de írtam, hogy belemászik a wc be(kefél, a pumpával pumpál, úsztatja a játékait könyékig), de ragozhatnám is tovább,

a felmosófával szórakozik hol a vödörbe, hol a wc-be azt is,(aminek a vége ált vegyszeres és nyirkos...)csap alatti vödörben(csöpög a csap alatti szűrő)is lubickol, programozza a mosógépet, ..hirtelen ennyi egy szusszra.

én, legkisebb esetben is könyékig vizesen, nem tudom, csak őt is eláztatni, így nem lehet hajat mosni, a zuhany megint másik téma

2015. dec. 11. 15:20
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Jó,oké,értjük,tehát a te problémád megoldhatatlan vagy csak szimplán nem akarod megoldani...

Szerintem az utóbbi,úgyhogy én megyek,mert más világméretű problémával is szembe kell néznem!

2015. dec. 11. 16:05
 33/41 anonim ***** válasza:
87%
Te komolyan képes voltál gyereket vállalni, mikor egy ilyen semmiséget sem tudsz megoldani?! Jézusom...
2015. dec. 11. 17:26
 34/41 anonim ***** válasza:
71%
Hűha,én nem is gondoltam,hogy megoldhatatlan problémát jelent egy másfél éves gyerek mellett hajat mosni....biztos én nem e világi vagyok,mert nekem a 3 gyerek mellett is sikerül(nem mellesleg derékig ér a hajam).
2015. dec. 11. 17:36
 35/41 anonim ***** válasza:
77%

Ne szórakozz már, akkor ezek szerint te legalább 1-2 évig még nem fogsz hajat mosni, igaz? Én írtam, hogy nekem is kissé macerás volt ez, mert ugyenebben a helyzetben voltam magam is, egyedül neveltem a fiam, pici volt a lakás, én sem akartam éjjel hajat szárítani. De nézz oda, eltelt azóta 6-7 év, és megoldottam :D Írtam neked, hogy a vécét le is lehet zárni, lehet kapni hozzá ilyen gyerekbiztonsági vackot bababoltokban. A többit meg szépen elpakolod, és akkor nem matatja a gyerek, amíg hajat mosol.

Vagy megmosod akkor, amikor alszik, és nem szárítod meg. Törölközővel áttörlöd (ha már alszik a gyerek, gondolom van időd hosszabban dörzsölgetni), aztán bebugyolálod, és kész.

De ha semmi sem tetszik, és nem akarod megoldani, akkor tényleg nem mosol hajat addig, amíg a gyerekedet nem lehet ordítás nélkül kint hagyni, amíg hajat mosol.

2015. dec. 11. 18:30
 36/41 anonim ***** válasza:
82%
Nem is kell a fejeden hagyni a vizes törölközőt... megtörlöd, leveszed, a meleg levegőtől megszárad. Ollé:)
2015. dec. 11. 18:33
 37/41 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem értem, hogy attól, hogy a fürdőszobában mosol hajat, megszárítani miért nem lehet a szobában, ahol lát téged a gyerek...
2015. dec. 11. 19:23
 38/41 anonim ***** válasza:
38%
Én megmosom hajam este megtörlöm és kész megyek aludni reggelre megszárad megfésülöm és kész .gond egy száll sem .
2015. dec. 12. 05:45
 39/41 A kérdező kommentje:

én csak egy humánus megoldást kerestem.

és úgy látom sokan nem is értik a kérdést és a kommenteket se olvassák..

és sokan magukból is kifordultak.

mivel nem akarom magam ismételgetni

így köszi a válaszokat

2015. dec. 12. 15:05
 40/41 anonim ***** válasza:
Ne gyárts magadnak problémákat...
2015. dec. 12. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!