Mikor mossak hajat egérlyukban egyedülállóként, hogy a hajszárítóval ne zavarjam, de ha meg fent van, vigyázni kell rá?
soha nem tudom kiszámítani hogy lenne jó.
éjszakai alvásnál talán bírná a hajszárító hangját nem ébredne rá, de olyankor én is hulla vagyok legtöbbször.
van, hogy izárom a fürdőből és felváltva játszik-sír mire végzek(fürdőben nem tudok rá vigyázni, mert mászna a wc-be stb)
de írtam, hogy belemászik a wc be(kefél, a pumpával pumpál, úsztatja a játékait könyékig), de ragozhatnám is tovább,
a felmosófával szórakozik hol a vödörbe, hol a wc-be azt is,(aminek a vége ált vegyszeres és nyirkos...)csap alatti vödörben(csöpög a csap alatti szűrő)is lubickol, programozza a mosógépet, ..hirtelen ennyi egy szusszra.
én, legkisebb esetben is könyékig vizesen, nem tudom, csak őt is eláztatni, így nem lehet hajat mosni, a zuhany megint másik téma
Jó,oké,értjük,tehát a te problémád megoldhatatlan vagy csak szimplán nem akarod megoldani...
Szerintem az utóbbi,úgyhogy én megyek,mert más világméretű problémával is szembe kell néznem!
Ne szórakozz már, akkor ezek szerint te legalább 1-2 évig még nem fogsz hajat mosni, igaz? Én írtam, hogy nekem is kissé macerás volt ez, mert ugyenebben a helyzetben voltam magam is, egyedül neveltem a fiam, pici volt a lakás, én sem akartam éjjel hajat szárítani. De nézz oda, eltelt azóta 6-7 év, és megoldottam :D Írtam neked, hogy a vécét le is lehet zárni, lehet kapni hozzá ilyen gyerekbiztonsági vackot bababoltokban. A többit meg szépen elpakolod, és akkor nem matatja a gyerek, amíg hajat mosol.
Vagy megmosod akkor, amikor alszik, és nem szárítod meg. Törölközővel áttörlöd (ha már alszik a gyerek, gondolom van időd hosszabban dörzsölgetni), aztán bebugyolálod, és kész.
De ha semmi sem tetszik, és nem akarod megoldani, akkor tényleg nem mosol hajat addig, amíg a gyerekedet nem lehet ordítás nélkül kint hagyni, amíg hajat mosol.
én csak egy humánus megoldást kerestem.
és úgy látom sokan nem is értik a kérdést és a kommenteket se olvassák..
és sokan magukból is kifordultak.
mivel nem akarom magam ismételgetni
így köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!