Egyedülállóként pici lakásban, távoli rokonokkal megáldva, hogy oldható meg a babám 1 éves szülinapja? Kérem végigolvasni, több kérdéses
asztalt i majd kölcsön kell érnem, mert az sincs,nincs hova tenni, így lenne addig egy, az egyetlen szobánk közepén, amíg eszünk. hát csodálatos...
de azt sem tudom hogy illik meghívni így rokonokat pláne, hogy pl szüleim el vannak válva, egyikőjüknek új párja van, gondolom egyszerre nem is fogadhatnám őket..
Azon kívül, hogy főzük, és tortát sütök(habár azt sem tudom, a gyerektortát készítsem nagyra a vendégeknek is, hogy jusson, vagy nekik külön felnőtt tortát illene?)
valamint hozatok velük üdítőt, díszítgetem a lakást, még mivel készüljek a vendégeknek? és ilyenkor húslevest illik, valami húsos főétkezéssel, vagy csak süssek mondjuk pizzát?
illetve mivel alig van kapcsolat, de az a maréknyi a szeretettel teli, egyáltalán illik nagy feneket kerítenem ennek, nem jön le úgy hogy babának vagyok "ajándékvadász"?
Szerintem kicsi is a hely, a baba sem fog nagy felfordulást tenni, így akit akarsz azt hívjál meg.
Èn egy délután csinálnám, és torta+rágcsa/aprósütin kívül nem csinálnék semmit. Nem tennék asztalt sem. Legyenek székek, vagy földön ülö lehetöségek.
Ez a gyerekedröl kell hogy szoljon és ö legkevésbé akar egy szük szobában asztalhoz ülni.
Tortát érdmees olyat csinálni amit a pici is ehet, pl alma torta. Annyit hogy mindenkinek jusson.
Pici lakásban nem szabad ilyet szervezni, mert csak káosz lesz belőle.
Oké, hogy kölcsön kérsz egy asztalt, akkor mondjuk 6 ember le tud ülni enni, a többiek meg addig állnak körülötte és nézik, aztán csere? Ez senkinek nem jó, pláne nem az ünnepeltnek.
Mi is pici lakásban lakunk, ezért egy közeli parkba szerveztünk egy délutáni bulit, ott van asztal, pad, játszótér. Vittünk ki innivalót, rágcsát, tortát, lufit, és mindenkinek szóltunk, hogy játszós ruhába jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!