Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülállóként hol legyek a...

Egyedülállóként hol legyek a 3 éves kisfiammal, mennyit legyen a mamával?

Figyelt kérdés
Van egy lakásom, egy ideig elvoltam ott a kisfiammal, de most már nyomaszt az a hely, félek ott, nem érezzük jól magunkat.Anyukám a párjával és a mamámmal lakik egy nagy kertes házban, ami jó, de nem szeretném, hogy a kisfiam olyan legyen mint mondjuk anyukám párja, igaz ő egy szót sem szól hozzá...ami szintén nem jo. Anyukám meg elég félős, hülyeségeken szorongó nő, amit én most felnőtt fejjel már nem adok át a gyerekemnek, de ő már nem fog megváltozni.
2013. szept. 1. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Cseréld el a lakasodat.
2013. szept. 1. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen. Új életet kezdeni egy új lakásban? Ha minden oké lenne a szülői házban, akár haza is költözhetnétek, de így minek? Erős, önálló nő vagy, akkor mentek a mamához, amikor akartok, tök jó lesz nektek a fiaddal és hátha egyszer nem csak ketten lesztek majd. Én elcserélném a lakást, kicsinosítanám és boldogan élnénk :)
2013. szept. 1. 10:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, de nem olyan egyszerű azt lecserélni, hiszen ahhoz pénz is kéne. Meg ott miért lenne más, ott se lenne mellettünk senki. Az az igazság, hogy én is akkor vagyok erős, ha nem egyedül vagyok, egyébként nem találom a helyem, mindig is ilyen voltam sajnos :(
2013. szept. 1. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!