A mosás pár perc. Én is a fürdőben mosom, az még nem jelenti azt, hogy ott is kell szárítani. Én a nappaliban szárítom, ott játszik ő is, közben figyelem. Néha még oda is szalad, hogy az övét is fújjam meg.
2015. dec. 10. 16:24
12/41 anonim válasza:
és ha nyitva hagyod az ajtót? én ma is igy fürdök mert későn ér haza a férjem
2015. dec. 10. 16:24
13/41 anonim válasza:
De szárítani nem kötelező a fürdőben....
2015. dec. 10. 16:25
14/41 anonim válasza:
Az rendben, hogy a fürdőben mosol hajat, de szárítani bárhol lehet és akkor ott vagy a gyerek mellett, lát és nem sír.
2015. dec. 10. 16:25
15/41 anonim válasza:
De miért csak akkor tudsz hajat mosni és szárítani, ha alszik?
2015. dec. 10. 16:27
16/41 anonim válasza:
Én simán megszárítom este mikor elalszanak, soha nem keltek még fel rá, pedig nekem is professzionális hajszárítóm van. Azért ne akkora a zaj, ha be van csukva a fürdő ajtó (nekünk a szoba mellett van, hallom amikor a párom szárítja a haját, egyáltalán nem olyan erős, mint amikor én hallom benn).
2015. dec. 10. 16:34
17/41 anonim válasza:
Moss hajat, ha bölcsiben van a gyerek. Hajat szárítani lehet bárhol. De ha nem szárítod meg, akkor sem dől össze a világ.
2015. dec. 10. 17:08
18/41 anonim válasza:
Mi is pici lakásban laktunk, és én is egyedül neveltem. Ő nem ébredt volna fel a hajszárítóra éjjel, ellenben a szomszédokat zavarta (panel). Úgyhogy maradt a nappali hajmosás, ha hajszárítózni is akartam. Simán megmostam a kádba behajolva, nyitott ajtónál, aztán megszárítottam, és kész, engem nem zavart, hogy a gyerek ott van közben. A vécére lehet kapni ilyen záró akármit bababoltokban, és akkor nem tudja piszkálni.
Vagy megmostam éjszaka a hajam, amikor amúgy is mentem fürdeni, és nem szárítottam meg. Mondjuk én amúgy sem nagyon szeretek hajat szárítani, úgyhogy ez az opció nálam sokszor volt használatban. Meg lehet törölni a hosszú hajat is majdnem szárazra, csak jó alaposan át kell dörzsölni. Ha kicsit nyirkos hajjal is fázik a fejed, akkor tekerd törölközőbe.
2015. dec. 10. 17:13
19/41 Lina63 válasza:
15 hós lányomtól simán meg tudom szárítani a hajam: fürdő ajtó kinyit lányom meg a nappali és a fürdő közt rohangál, vagy kihozom a nappaliba a hajszárítót. Ha meg este alvás időben mosok akkor kendőt tekerek a fejemre azt reggelre majdnem megszárad. Sose fáztam még meg, de nincs 25 fok meleg sem.
2015. dec. 10. 17:14
20/41 anonim válasza:
Én is úgy csinálom, hogy megmosom, aztán a szobában megszárítom, így látom közben a gyereket. Nem tudom, miért olyan elképzelhetetlen ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!