Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nevelőszülő lehetek egyedüláll...

Nevelőszülő lehetek egyedülállóként? tömblakásba?

Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Én egy tízemeletes házban lakom és a házunkban(albérletben!)lakik egy nő aki nevelőszülő egyedül él-mármint pár nélkül és három nagyon kicsi gyereknek a nevelőszülője!
2015. okt. 4. 18:21
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi jo tudni
2015. okt. 4. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen lehetsz. Én is gy laktam egy nevelőszülő nél hogy csak az "anyuka " volt ( apuka már meghalt) 4 emeletes panelban lakott az igazi lányával és a 3 éves unokájával
2015. okt. 4. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Te vagy az aki keresztfiat akarja "elkobozni " az apjától? Nevelő szülő nem bemondasra lesz ám valaki, hanem tanfolyamot kell végezni és nem válogathat, hogy melyik gyereket akarja nevelni, a hivatal osztja ki -plusz arra is számíts, hogy nem egy, hanem 3--4 gyerekről van szo
2015. okt. 4. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
2015. okt. 4. 19:22
 6/7 A kérdező kommentje:
nem akarok elkobozni senkit
2015. okt. 4. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:

nevelőszülő az az, aki vadidegen gyerekeket fogad be, x ideig nála vannak, és ha megfelelőek a szülőknél a körülmények, hazamehetnek.

Ezt szeretnéd? Vagy ismerős (esetleg elhunyt rokon, stb.) gyermekét magadhoz venni? Mert a kettő nem ugyan az

2015. okt. 4. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!