Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor mossak hajat egérlyukban...

Mikor mossak hajat egérlyukban egyedülállóként, hogy a hajszárítóval ne zavarjam, de ha meg fent van, vigyázni kell rá?

Figyelt kérdés

soha nem tudom kiszámítani hogy lenne jó.

éjszakai alvásnál talán bírná a hajszárító hangját nem ébredne rá, de olyankor én is hulla vagyok legtöbbször.

van, hogy izárom a fürdőből és felváltva játszik-sír mire végzek(fürdőben nem tudok rá vigyázni, mert mászna a wc-be stb)

2015. dec. 10. 15:46
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell kizárni a fürdőből? Nekem is másfél éves a lányom, ha épp úgy alakul ott áll a kád mellett míg lezuhizok, közben van hogy fogat mos, vagy mondókázunk, ki be szaladgál, aztán a hajszárításnál ugyan így. Jön megy én közben szárítom a hajam.
2015. dec. 10. 18:00
 22/41 anonim ***** válasza:
Délutáni v esti alvás megkezdése után 20 perccel már nem fog felébredni rá, próbáld ki!
2015. dec. 10. 18:33
 23/41 anonim ***** válasza:

Én mindhárom gyereket kicsi korától szoktattam az "élet" zajaira.Porszívó,mosógép,hajszárító,turmixgép,stb.

Barátnőm(szintén egyedülálló) is lakott 36 nm-es panel lakásban(másfél szoba+konyha+főzőfülke+fürdő+előszoba),soha nem okozott gondot a kisfiának,hogy hajat szárított az anyukája.Legyen az este,vagy reggel,vagy napközben.De a szomszédokat se zavarta(nem is hallották,mint ahogy Ő sem a szomszédokat).

2015. dec. 10. 18:58
 24/41 anonim ***** válasza:
ha fázik a fejbőröd, és nem gond, ha nincs kiszárítva (formára szárítva) a hajad, akkor mosás után dörgöld át alaposan, fésüld ki, majd tekerd törülközőbe. Még jót is tesz neki, ha nem éri annyi hőhatás :) Én szinte sosem szárítom, csak a frufrumat szoktam, mert azt ki kell szárítani egyenesre. Este megmosom, jól megdörzsölöm, betekerem törcsibe, mikor lefekszem leveszem a hajamról (néha befonom), és alszok. Másnap reggelre meg is szárad
2015. dec. 10. 21:09
 25/41 anonim ***** válasza:
Nyitva hagyom az ajtót. Mostanában szoktam rá, hogy nyitott ajtó mögött epilálok, különben sehogy sem lenne rá időm. A lányom felébredne rá, pedig nem hangos.
2015. dec. 11. 12:16
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mosol-főzöl-porszívózol-takarítasz és csinálsz bármi egyebet???
2015. dec. 11. 12:43
 27/41 anonim ***** válasza:
66%

A 26.-nak igaza van!

Javaslom borotváld kopaszra a fejed és megoldódik a gond!

Mellesleg,de most őszintén,mi baja lesz a gyereknek ha ordít? Semmi! Nyugodtan hajszárítóz,addig kiüvölti magát,majd elfárad és feladja!

34/N 2 gyerek (4,6)

2015. dec. 11. 12:52
 28/41 A kérdező kommentje:

26 mellette

ha ébren van, tudok hajszárítózni, csak akkor meg a fürdőszobai eltűnésem kevébé bírja

de akkor ez az opció marad, ahogy a válaszokból is lejön

2015. dec. 11. 15:11
 29/41 A kérdező kommentje:

nekem töribe csavarva valahogy nem szárad meg másnapra

levágatni nem szeretném, mert nem akarom az arcomat hangsúlyozni

2015. dec. 11. 15:12
 30/41 anonim ***** válasza:
De nem kell eltűnni a fürdőszobába, engedd be őt is, hagyd nyitva az ajtót és jöhet mehet.
2015. dec. 11. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!