Mikor mossak hajat egérlyukban egyedülállóként, hogy a hajszárítóval ne zavarjam, de ha meg fent van, vigyázni kell rá?
soha nem tudom kiszámítani hogy lenne jó.
éjszakai alvásnál talán bírná a hajszárító hangját nem ébredne rá, de olyankor én is hulla vagyok legtöbbször.
van, hogy izárom a fürdőből és felváltva játszik-sír mire végzek(fürdőben nem tudok rá vigyázni, mert mászna a wc-be stb)
Én mindhárom gyereket kicsi korától szoktattam az "élet" zajaira.Porszívó,mosógép,hajszárító,turmixgép,stb.
Barátnőm(szintén egyedülálló) is lakott 36 nm-es panel lakásban(másfél szoba+konyha+főzőfülke+fürdő+előszoba),soha nem okozott gondot a kisfiának,hogy hajat szárított az anyukája.Legyen az este,vagy reggel,vagy napközben.De a szomszédokat se zavarta(nem is hallották,mint ahogy Ő sem a szomszédokat).
A 26.-nak igaza van!
Javaslom borotváld kopaszra a fejed és megoldódik a gond!
Mellesleg,de most őszintén,mi baja lesz a gyereknek ha ordít? Semmi! Nyugodtan hajszárítóz,addig kiüvölti magát,majd elfárad és feladja!
34/N 2 gyerek (4,6)
26 mellette
ha ébren van, tudok hajszárítózni, csak akkor meg a fürdőszobai eltűnésem kevébé bírja
de akkor ez az opció marad, ahogy a válaszokból is lejön
nekem töribe csavarva valahogy nem szárad meg másnapra
levágatni nem szeretném, mert nem akarom az arcomat hangsúlyozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!