Gerti1 kérdése:
Ha háromgyermekes anyuka vagy és egyformán szereted őket, valamint igyekszel egyformán nevelni tanittatni, mi történik veled mire nyugdíjas leszel?
Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 16:11
1/18 anonim válasza:
Nem értem az összefüggést. Ha nem egyformán szeretném őket, vagy nem egyformán taníttatnám őket (nem egyformák a képességeik, nem egyforma az érdeklődési körük), akkor mi lenne velem nyugdíjasan? Mi köze ennek az idős koromhoz?
3/18 anonim válasza:
Én sem értem a kérdést, egymástól teljesen független dolgokról van szó...
4/18 anonim válasza:
Attól függ,hogy mennyi sült krumplit esznek naponta....
Meg tudod kicsit konkrétabban fogalmazni a kérdést?
5/18 anonim válasza:
igen; igen; igen; öreganyó leszek
6/18 anonim válasza:
valszeg sok unokám lesz :-DDD
más nem nagyon
7/18 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdezőt az a kérdés inspirálta, amiben azt kérdezik, hogy miért mondják, hogy aki nem vállal gyereket, az öreg korára magányos lesz, amikor sokakat letojik a gyereke. De ez csak a sötétben tapogatózás így...
8/18 anonim válasza:
A kérdésed elsö felét meg a másodikat nem tudom összekapcsolni, szerintem semmi összefüggés nincs köztük.
Négy gyerekem van és mindegyiket egyformán szeretem és egyformán taníttattam.
Nemsokára nyugdíjas leszek és megvan a saját életem - ahogy a gyerekeknek is.
Azon kivül, hogy nem fogok munkába járni, nem történik velem semmi különös.
Élem az életemet, beosztom a nyugdíjamat és néha találkozom egyik-masik gyerekkel.
9/18 anonim válasza:
Meglesz mindenkinek a saját élete,saját egszisztenciája,véleménye,szívesen fordulnak hozzád tanácsért,idejük és távolságuktól függően rendszeresen látogatnak,viszik az unokát,ha pedig már magatehetetlen leszel,akkor összedobják a pénzt házi ápolóra,vagy öregotthonra.Ennyi.Ez a normális,ha normálisan,szeretetben neveled őket,nem pedig rájuk telepedve és azt hangoztatva,hogy :"én vagyok az anyád és én jobban tudom".
10/18 anonim válasza:
lehet a kérdező arra gondol ha mindegyik gyereknek meg ad mindent akkor nyugdíjas korában segítik e gyerekei egyformán vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!