Hova tudnám tartósan el helyezni 54éves rokkant nyugdíjas alkohol beteg édesapámat?
Vidéken is próbálkoztál?? Sok vidéki örege otthona is van.. Vagy hívd fel a szeretetszolgálatot ők biztos tudnak neked valamit mondani hogy kihez fordulj, vagy hova menj..
Ha végképp nincs más lehetőség akkor költözzön hozzátok (így nem kell albérletre költeni, és a nyugdíjával beszállhat a rezsibe, kajába.. Vagy valamelyik rokon fogadja be..
Írta a kérdező, hogy nem tudja ellátni két pici gyerek mellett, ráadásul alkoholista, akkor miért erőltetitek, hogy vegye maga mellé ?
Az önkormányzat által fenntartott helyeken hatalmas a várólista és ha megtudják, hogy alkoholista, fel sem veszik. Vidéken kellene próbálkoznod, bár ezekhez általában arra a helyre bejelentett állandó lakcím kell.
Egyébként az 56 ezres nyugdíja nem lesz elég, azt is pótolnotok kell még az önkormányzati intézménynél is. Nézd meg az egyház által fenntartott helyeket, oda talán könnyebb bejutni.
110e-re kell kiegészíteni egyházi intézmény esetén + 7000 költőpénz.
Állami hely esetén 92e-re + kell 5700 a költőpénz.
Édesanyám öregotthonban melózik jelenleg is, így biztoson állíthatom 56e-el sehova nem fogják felvenni!
Ilyenek ezek az alkoholista söp***redékek, amíg él az éltéttársuk azon élősködnek végül sírba viszik, ezután pedig a gyerekein élősködik! Honatyáink pedig törvényileg előírják a gyerekek kötelesek eltartani gondozni a parazitákat!
Fatertól elvált végre 35 év után édesanyám, megszabadultunk tőle a házrészét kifizettem neki nagy részt hitelből 8 000 000Ft. Eltelt 6 hónap erre visszaakar jönni a házba mondván nincs pénze és az övé a ház takarodjunk a pi***csába!
Jelenleg benyújtott ellenem 1 szülőtartási keresetet, valamint igényt a ház 1 részére. Mivel "megfelelően nevelt" ezt igazolandó hivatkozik a diplomámra, miszerint a taníttatásomat ő fizette, valamint arra hogy jól keresek fizessek neki tartási díjat+fogadjam be a házba! Édesanyámtól kaptam csak pénzt, ami maradt neki pedig fater elszedte tőle alkoholra.
Jelenleg úgy néz ki 27 000Ft/hót fizethetek neki, amíg meg nem dö***glik a tetves parazita. A házba nem kell befogadnom, de ezt megtámadta, én pedig a tartási összeget, tehát ez még a jövő zenéje!
110e-et keresek 82e-et fizetek a hitelemre 5e-et a bérletemre 27e-et a parazitának, kapásból -4e-ben járok. Kocsi üzemben tartása, ruhák, kaja, stb. mind mind édesanyám nyakába szakad!
Ez a parazita tuti túlfog élni mindenkit!
Hívd fel őket, hátha: [link]
Ez egy kisebb településen van, talán nincs olyan nagy várólista. Remélem sikerül valamit intézni.
Nem tudom, mennyi az albérleti díja, de ha nyugdíjas otthonba kerül, a különbözet a nyugdíja és a befizetendő összeg között kb. annyi, mint most az albérlet lehet. Szóval valakinek mindenképpen ki kell pótolni az 56 ezer forintot.
Az idősek otthona inkább csak a gondozást veszi le a nyakadról, pénzben kb. ugyanott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!