Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nem viszi ki a gyerekét...

Aki nem viszi ki a gyerekét minuszban vagy esőben miért nem?

Figyelt kérdés

Ez számomra nagyon fura! Én volt,hogy kint altattam a babakocsiban télen is,semmi baja nem volt! Sőt szuperül aludt!!!

Vagy akkor a tesót (ha van) se viszi oviba/suliba mert pl.esik az eső?!

Nem kötekedni akarok,csak érdekel,hogy mi okból nem viszi ki a gyerekét valaki télen vagy esőben!

2015. nov. 1. 10:01
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Ja persze semmi közöm(csak érdekel)!!!! Nem hiszem,hogy bárkit is megbàntottam ezzel a kérdessel! Nem is àllt szándékomban! Nem kell nekem esni! Köszönöm az eddigi normális hozzáállású válaszokat!

Nyilván -10 fokban (bár a tavalyi tél enyhe volt),mi se vagyunk 20 percnèl tovább kint!

Èn azokra értettem aki egyáltalán nem viszi ki a gyerekét mert pl.esik az eső!

Èn nem tehetem meg,hogy nem viszem ki,hiszen az oviba el kell jutnia a nagyobbnak akár minusz van akár esik!

2015. nov. 1. 10:25
 12/36 anonim ***** válasza:
76%
én pedig úgy válaszoltam, mint olyas valaki aki nem viszi ki ha esik az eső :) ez van, én ilyen vagyok, nem szívesen sétálok zuhogó esőben....semmi katasztrófa nem történik, ha kimarad egy egy nap...olyan meg, hogy 2 hétig egyfolytában szakadt volna, még nem volt az én 30 évem alatt.
2015. nov. 1. 10:33
 13/36 A kérdező kommentje:

Nem pici babára gondolok elsősorban! Hanem volt itt egy anyuka aki oviba sme viszi a gyerekèt mert esik az eső....

Nyilván van olyan nap,hogy nem tudunk kimenni de szerintem egy fél óra kintlét is jó a gyerkőcnek! Nem arra gondolok,hogy ázzatok annak semmi értelme,de egy már jàrni tudó babának nagy èlmény az eső (gumicsizma+esőkabát),nem akkor amikor ömlik!

2015. nov. 1. 10:36
 14/36 anonim ***** válasza:
60%

Mert utálok esőben és hidegben sétálni. A baba elvan a meleg babakocsiban, illetve később futkározik-játszik, közben nem fázik. De én igen.

Hidegben a babára kell 20 réteg ruha, amiből ötöt leveszek majd visszaadok az oviban hogy ne melegedjen be amíg a nagyot rendezem, otthon újra leveszek róla 17et. Hát ezeket a köröket is szívesen megsprórolom magamnak és persze a babának.

Ha nagyon hideg az idő, akkor elviszi a férjem a nagyot oviba, amikor délután megyek érte akkor már nem nagyon szokott -5 fok körül lenni.

Az eső általában nem szokott zavarni. Viszont amit mostanában produkál az időjárás eső címszóval.... hát olyankor nem viszek ki egy pár hónapos babát.

2015. nov. 1. 10:37
 15/36 A kérdező kommentje:

A 6-osnak írtam a nekem esèst!

Ja és én senkit se pontozgattam le.

2015. nov. 1. 10:39
 16/36 anonim ***** válasza:

oviba menésre ott az autó, ha annyira szakad...persze nem mindenkinek van autója..ha annyira ömlik hogy gyalog nem tudnék menni megvárnám míg enyhül és inkább késve vinném be vagy taxit hívok...de vinném.

program eső és - miatt nálunk sem maradna el, mert van autó, vagy van taxi, vagy van esernyő...én a sétálásra gondolok.

2015. nov. 1. 10:39
 17/36 anonim ***** válasza:

14-es vagyok: én az "oviba vivést" úgy értettem, hogy kell a nagyot vinni, miközben otthon van egy kisbaba. Ezek szerint félreértettem.

Igen, a gyerek imád a vízben ugrálni, én kevésbé. És takarítani sem szeretek utána, szóval ezeket az alkalmakat igyekszem minimalizálni télen.

2015. nov. 1. 10:42
 18/36 A kérdező kommentje:
14-es van egy kisebb gyerekünk is,őt is vinni kell oviba,ha nincs itthon a férjem aki vigyázzon rà,vagy ő elviszi a nagyot.
2015. nov. 1. 10:48
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

azt viszont én nem értem hogy egyes anyukák miért akarják folyton folyvást összehasonlítani a saját életüket más anyukák életével

"ha nekem feszes maradt a hasam neki miért nem, mert elhanyagolja magát biztos!"

"ha ő magára köti a gyerek, én meg nem, az biztos azért van mert képtelen egyedül hagyni a gyereket"

"ha ő nem viszi ki a hidegbe, lusta, mert én zuhogó esőbe is ki tudom vinni"

és még sorolhatnám. Mindez mire jó?

Mindenkinek meg van a háttere, és a saját gondolat menete, amiért az adott szituációban úgy érzi hogy jól jár el...mindenki anya, és a legjobbat akarja a gyermekének...nem azért nem viszi ki mert lusta hanem mert meggyőződése hogy többet árt vele mint használ ha -15ben kiviszi...ettől ő nem rossz anya csak neki ez meggyőződése még ha nem is értesz vele egyet...

Szerintem ezt a fél órát, amit itt töltöttél emiatt a kérdés miatt, a gyermekeiddel is tölthetted volna. Bent, vagy kint, részletkérdés :)

2015. nov. 1. 11:00
 20/36 anonim ***** válasza:
Télen kint altatni gyereket? Nekem meg ez az furcsa.
2015. nov. 1. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!