Aki nem viszi ki a gyerekét minuszban vagy esőben miért nem?
Ez számomra nagyon fura! Én volt,hogy kint altattam a babakocsiban télen is,semmi baja nem volt! Sőt szuperül aludt!!!
Vagy akkor a tesót (ha van) se viszi oviba/suliba mert pl.esik az eső?!
Nem kötekedni akarok,csak érdekel,hogy mi okból nem viszi ki a gyerekét valaki télen vagy esőben!

-1, -2 fokban még kiviszem. de -5 fokban már nem, mert én sem szívesen megyek ki hidegben. Ha esik az eső, a szaletli alatt vagyunk, ott játszunk. De szakadó esőben nem sétálunk, játszótérre se megyünk mi értelme...
számomra meg az a fura mikor valaki görcsösen tologatja kint -15-ben a gyereket, mert bent nem tudja letenni meg nem tud vele mit kezdeni... nem vagyunk egyformák.
Hozzáteszem, lehet hogy rosszul emlékszem, de tavaly nap közben talán ha két-három napot volt -2 fok alatt a hőmérskélet...így számomra elég értelmetlen ez a kérdés...ha olyan hideg van, egy napot kimarad a séta, máskülönben kivárjuk a délután, a lányom 1,5 éves de még egyszer sem volt -5 fok azóta nap közben hogy ne tudjunk kimenni.
egyébként én vagyok az egyik aki miatt feltetted a kérdést, aki egy előző kérdésre azt írta mínuszban nem viszi ki...hát így értettem: -5 fok alatt nem viszem ki, de mivel nem is volt 1,5 év alatt -2 fok alatt nap közben nálunk nem is filóztam ezen eddig. Szerintem ezután sem fogok :) 10 fokok vannak télen..

nem is értem tényleg miért vita tárgya ez, az EGÉSZNAPOS eső talán a 365 nap 20%-át ha érinti, a -5 fok alatti hőmérséklet (napközben) talán 5%-át...ezeken a napokon nem megyünk ki vagy legalábbis nem az utcáig. Uramisten de katasztrófa :)
Ha szakad az eső megvárom míg eláll vagy nem megyek ki, azon okoknál fogva amit a 2. válaszoló is ír..

Esőben én sem viszem ki, csak ha muszáj menni valahova. Mert az esővédő alatt nem marad meg, kiabál és rúgja le magáról. Meg én sem akarok elázni. Igen, nincs esőkabátom és nem is lesz, mert nem fogok esőben grasszálni. Nagyon hidegben én sem viszem ki, max 10-20 percre, mert játszóra nem lehet menni, kint keringeni meg ilyen hidegben nem nagy élvezet. Kiviszem persze ha tehetem, de bent is lehet jókat játszani.
Amúgy meg nem tudom mi közöd van hozzá, meg nem kell ezen háborognod, nem a te dolgod. Ettől valaki nem rossz anya, hogy nem fagyasztja le a seggét és nem ázik kint, hanem esetleg 1-2 napot a gyerek bent van a házban mert nincs normális idő.
Meg tényleg fura, ha valaki szakadó esőben és -10 fokban tologatja keresztül-kasul a városon a gyereket...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!