Csajok, mit szólnátok, ha a párotok, nem szeretne magából gyereket és 3 lehetőséget ajánl?
Figyelt kérdés
ha a párod azt mondaná, hogy ő magából nem szeretne gyereket, nem veled van a baj és 3 lehetőséget is felajánl.
1 : Örökbe fogadtok
2 : Te vkivel csináltatsz gyereket aki szimpatikus neked
3 : Spermabank, beültetés és úgy gyerek
Mit szólnátok, ha ezt mondaná nektek ?
2015. okt. 29. 15:33
1/38 anonim válasza:
Megkérném, hogy kezeltesse magát, és elgondolkodnék, hogy akarok-e vele maradni. Beteg lelkű ember, akinek még az is belefér, hogy "csináltatsz gyereket mással", ahelyett, hogy ő maga akarna veled babát vállalni. Ilyen sérült emberre alapozni egy családot életveszélyes. N31
2/38 anonim válasza:
És a hagyományos mód miért nem opció?
3/38 anonim válasza:
Ugye ez most elméleti kérdés?
Van talán valami örökölhető betegség a családban (mondjuk skizofrénia, vagy hasonló durva dolog), ami miatt fél?
Más dologra nem tudok gondolni.
4/38 anonim válasza:
Mit szólnék? Hogy kívül tágasabb.. és 2-es opció, majd mástól lesz egyszer baba.
5/38 anonim válasza:
Van valami örökletes betegsége?
6/38 anonim válasza:
De mi az oka? Azt csak megkérdezted tőle. Mert ha nem akar sajatot, és nincs semmi egészségügyi oka, akkor az azt jelenti, hogy nem is vállalna felelősséget a születendő gyerek körül, kimaradna a nevelesebol, vagy az első adandó alkalommal le tudna lepni tőled minden kötelezettség és lelkiismeret furdalás nélkül. Legalább is nekem ez jönne le ebből. Akkor meg mi értelme vele maradni?
7/38 A kérdező kommentje:
Én ajánlanám fel a csajnak ezeket és a gyereket úgy szeretném mintha sajátom lenne !
2015. okt. 29. 15:46
8/38 Trafó1 válasza:
Szerintem is az előttem szólónak van igaza.
9/38 anonim válasza:
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy mégis miért ezek a lehetőségek? Saját miért nem lehet? Egészségügyi oka van? Vagy más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!