Ti mit szólnátok ahhoz, hogy anyósotok vigyáz a gyerekre, de ha bekakil megvárnak a kakival, nem cseréli ki a pelust?
Már másodszor fordul elő, azt mondja nem vette észre, amit eléggé furcsállok, mert egyrészt mindig észre lehet venni ahogy kakil (elvonul, nyög, stb.), másrészt azért szaga is van...
Most elég régen benne lehetett, tiszta piros a popsija.
Hát nem tudom, szerintem ha valaki figyel egy gyerekre, akkor elég nehéz nem észrevenni... főleg, ha ahogy a kérdező írja, hogy elvonul, szóval már nagyobb lehet nem pár hónapos csecsemő...
Ha tudom, hogy nekem kell rá figyelni, de rossz az orrom, akkor fogom, és időnként leellenőrzöm.. nem?
Én rászólnék, megkérném, hogy figyeljen jobban, ha újra előfordul, akkor nem bíznám rá.
miért a lepont?
én feltételeztem, hogy idegenkedhet tőle, mert azt sem tudja már hogyan kell nekifogni, meg egyáltalán, hogy minek is kell cserélni a pelenkát és hogy legyen szíve is hozzá.
ha ezek ellenére sem segítene a gyereken, akkor az már veszélyeztetés szerintem, és nem hagynám ott, főleg ebéd után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!