Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnál gyereket úgy, hogy...

Vállalnál gyereket úgy, hogy nincs párkapcsolatod?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy benne vagy a korban, de még nem találtad meg az igazit, és nagyon szeretnél gyereket. Egy olyan férfitől aki ugyanilyen helyzetben van, és egyébként jó barátságban vagytok.

2015. okt. 28. 12:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%
Igen. Inkább vállalnék így gyereket, mint egy rossz kapcsolatban.
2015. okt. 28. 12:37
 2/16 Zsani vagyok ***** válasza:
59%
És aki meg csinálja neked a gyereket azzal miert nem jó neked? Valószinű hogy érdekelni fogja a gyerek ha nem is tervezitek de lesznek közös pillantok
2015. okt. 28. 12:38
 3/16 anonim ***** válasza:
25%
Ha megvan hozzá az egzisztenciám akkor vállalnék, bár ilyen esetben inkább az örökbefogadást választanám. Én nem ragaszkodok a terhességhez és a szüléshez, úgy érzem egy örökbefogadott gyereket is tudnék úgy szeretni, mint azt akit én hordtam ki.
2015. okt. 28. 12:41
 4/16 anonim ***** válasza:
61%

számomra nagyon fontos a család egysége, a házasság, ennek ellenére ha úgy hozná a sors, hogy 40 éves vagyok és még nincs senkim, akkor bevállalnám - ha az anyagi feltételek adottak, hiszen még mindig jobb egyedül felnevelni egy gyermeket mint magányban leélni az életem.

De aki 40 évesen ilyen helyzetbe kerül, az nagyon elfuserálhatott valamit, miért nem szült 35 évesen ha párkapcsolata volt? vagy ha nem volt olyan a párkapcsolat miért nem zárta le előbb?

persze lehetnek extrém esetek is: pl 10 év házasság alatt nincs meg az egzisztencia, férj hirtelen elhalálozik, feleség örököl 40 évesen, ebben az esetben inkább vállalnék egyedül, és nem várnék, mire új párkapcsolatom lesz.

2015. okt. 28. 12:43
 5/16 A kérdező kommentje:
Ő szeret engem, de én nem tudtam beleszeretni, viszont nagyon szeretem csak nem szerelemből.
2015. okt. 28. 12:44
 6/16 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok. 2 hosszú kapcsolatom volt. Egyik nem akart gyereket. Másik pedig csak úgy akart volna velem élni ha az anyja is velünk lakik, így viszont én nem akartam. Sajnos most már bánom, hogy ennyi időt elvettek tőlem.
2015. okt. 28. 12:46
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
32 évesen még biztos hogy várnék az igazira....manapság ez átlagos kor a szüléshez, még 35-37 évesen sem vagy elkésve...
2015. okt. 28. 12:47
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Szóval a pasi még szerelmes is. Akkor nem vállalnék vele közös gyereket. Ha nem lenne szerelmes lehet bele sem menne ebbe az alkuba. Kizárt, hogy kihasználnám ilyen téren.
2015. okt. 28. 12:47
 9/16 anonim ***** válasza:
65%
Első vagyok: barátságról volt szó, és egy hasonlóan magányos férfiról, nem arról, hogy ő szerelmes beléd és te kihasználod, mint egy donort, hogy csináljon neked gyereket! Ez így nem korrekt!
2015. okt. 28. 12:49
 10/16 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy én nem úgy szeretem.
2015. okt. 28. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!