Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnál így 3gyermeket?

Vállalnál így 3gyermeket?

Figyelt kérdés

3gyermek nevelése esetére ìrom ezeket a körülményeket:

férjem netto 350-380ezer forintot keres adòkedvezménnyel + cafeteria 15ezer cs (48ezer)

Az én gyedem kb. 100ezer forint lenne nettòban.

68m2-es,két szoba + nappalis lakásunk van,két autò. Hitel nincs de 1-2év mùlva tervezünk házat venni,azt viszont hitellel (5-6m szükséges)

2015. aug. 9. 12:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Elìrtam bocsánat. A 48ezer az a CsP!
2015. aug. 9. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Igen.
2015. aug. 9. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Anyagilag szerintem rendben vagytok 3 gyerekhez. A 2 hálószobát kevésnek érzem 5 emberre, de mivel mondtad, hogy venni akartok házat (gondolom 1-2 szobával nagyobbat) így az is rendben van.
2015. aug. 9. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, anyagilag rendben, vesztek nagyobb hâzat, ez is rendben lesz. Egy dolgot néznék még, ha ne adj isten nem sikerül a hitelfelvétel és nem tudtok venni, akkor a mostani helyen meg lehet oldani(akár átalakítással)a 3 gyerek elhelyezését? De amúgy igen.
2015. aug. 9. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
igen.
2015. aug. 9. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen. Nem sokkal több a jövedelmünk, hitelünk nincs, és 4 kamaszt nevelünk. megvan mindenünk, nem nélkülözünk, szóval ez a jövedelem elég 3 gyerekhez.
2015. aug. 9. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem az anyagiak rendben vannak. Talán azt kell még átgondolni mennyire stabil a férjed munkahelye, van-e rá esély hogy elveszti az állását.
2015. aug. 9. 16:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen jók a körülményeitek,a szobák számán majd javítotok ha elköltöztök onnan,nekünk fele pénz van,még is szépen nevelgetünk 3 gyereket. Nem kicsik már,mielőtt jönnének a ,,majd rájöttök ha sulisok lesznek,, 1 tini van,1 alsó tagozatos és 1 ovis. Vágjatok bele,ha szeretnétek a babát.Sok sikert.
2015. aug. 9. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!