Vállalnál gyereket úgy, hogy nincs párkapcsolatod?
szerintem egy baba túlságosan próbára teszi a két fél közötti (baráti, szerelmi, házassági, akármilyen) kapcsolatot ahhoz, hogy pusztán baráti alapon belevágjon valaki, aki ráadásul még csak 32 éves...
amint megszületik a gyerek, rengeteg probléma, feszültség forrása lesz (persze egyben hatalmas öröm, van gyerekem, nem azért írom), szerintem egy baráti kapcsolat ilyet nem bír ki...egy házasság azért csak összetartó erő, főleg ha szerelem is van, vagy szex, akkor a szülők tudnak egy kis magánéletet is élni, de ha csak egy barát van veled, akkor rögtön jön majd, hogy enyém a munka oroszlán része, és még ez is itt lebzsel körülöttem, az apuka részéről meg jön majd, hogy "na most itt egy baba, meg egy nő aki nem a nőm, és akár bulizhatnék is a haverokkal meg csajozhatnék, mit keresek én itt??...nem tudom én így biztos nem vágnék bele, 32 éves vagy...akár már jövőre szülhetsz az igazinak, ha holnap megkopogtatja a vállad...sosem tudhatod.
Én ilyesmibe abban az egy esetben mennék bele, ha tényleg az utolsó esélyem lenne, mondjuk olyan 40 év körül. 32 évesen nem.
Az általad leírt szitu ráadásul különösen bonyolult amiatt, hogy a férfi többet akarna. Szerintem sem korrekt így belemenni. Akár mit is mond, szerintem ő ebben akár azt a lehetőséget is láthatja, hogy esetleg úgy, hogy a közös gyereketeket várod mégis összejössz vele. Ebbe is gondolj bele, és hogy van-e szükséged ilyen jellegű bonyodalmakra egy újszülött mellett.
32 évesen még van pár éved szülni, és ezalatt megpróbálnék ismerkedni és társat találni...
32 évesen szerintem is fiatal vagy még a megalkuváshoz. Mondjuk én 38-40 évesen is nagyon meggondolnám. Mi van, ha most bevállalod, és a pozitív teszt után nem sokkal megismersz valakit, aki szintén szeretne gyereket?
Meg egyáltalán, egy gyermeknek nem így kellene szerintem fogadni, így én is inkább az örökbefogadást választanám.
Nem.
Én egyébként 38 évesen találkoztam a későbbi férjemmel, most 40 vagyok, és babát várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!