Nagyon nem bírom a tesóm gyerekét. Idegesít, de miért?

Nem a tesód gyerekét kéne megnevelni, hanem a tesódat támogatni. Gondolom, ő is nehezen viseli, hogy 2 évese egész nap visít meg hisztizik. Másrészt meg azért, mert Neked van egy gyereked, akit megfelelően nevelsz és ezért vele nincsenek ilyen problémák, nem biztos hogy ugyanezek a nevelési módszerek érvényesek lennének az Ő gyerekére is. Például én még egygyerekesként is kicsit csodálkozva néztem a játszótéren oltári hisztit levágó gyerekeket, és elképzelni sem tudtam volna hogy majd hagyom hogy a második gyerekemet két évesen hagyom a bolt közepén hason fekve visítani, mert ő egy ilyen visítós típus lesz, meg hogy inkább hagyom a saját ágyamban aludni, mert jobb ha ott alszik néhány órát, mintha a saját ágyában sír egész éjjel.
A tesód gyerekének nevelése a tesód és a férje dolga, de ha közel álltatok egymáshoz, beszélgessetek a gyereknevelésről, hallgasd meg, hogy ő mit miért úgy csinál, és mondd el, hogy szerinted milyen megoldás lenne jobb.
És azt is bevezetheted, hogy mikor Nálatok vannak, akkor bizonyos szabályokat be kell tartani. Például Nálatok nem eszik senki a szőnyegen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!