Két és fél hónapos babával el lehet menni wellnesseni? Természetesen ő még nem fürödne?
Úgy látom, itt nem szabad ellenvéleményt írni :D
Bababarát wellnessben voltunk, volt külön gyerekrészleg is, babamedencével, oda is bevittük kicsit. A hotel tele volt családosokkal, így senkit nem zavart a kicsi, voltak mások is pici babával.
Jó volt, tudtunk pancsolni mi is és nem utolsó sorban, nekem nagyon kellett egy kis környezetváltozás a 3 hónapos non-stop mókuskerék után :)
Szóval szerintem menjetek, az élet nem áll meg :)
Köszi!
Én mindenkinek zöldet adtam, mert válaszolt!
Örülök,hogy vannak már saját tapasztalatok is.
Természetesen bababarát szállóba mennék. Ott meg be kell kalkulálni a többi vendégnek,hogy "előfordulhatnak" gyerekek is. Bár, amikor kisebb volt a fiam,ha netán unta a pancsolást és nyafogott a wellnessben, akkor felvittük a szobába.
Majd még átgondoljuk! Az,hogy most alapfeltétel vagy nem egy 4 évesnek,meg szerintem egyéni. Ő nagyon szereti. Ha csak fürdőbe megyünk, mindig kérdezi,hogy ott alszunk-e, ott vacsorázunk-e stb.
Kérdező, mi most voltunk ugyanekkora gyerekekkel :-) A várgesztesi villaparkban voltunk egyébként két hete. Ugyebár ott egy külön apartmanod van, nem a klasszikus szállodai elhelyezés. A villaparkon belül van játszótér és egy kis halastó, sokat lehet sétálni babakocsival is. Van fedett fürdő: egy kis pancsoló , gyerekmedence csúszdával (egy ügyesebb 4 éves már le tud csúszni rajta), nagy élménymedence sodró folyosóval ami nekünk a kedvencünk volt, és egy jacuzzi. Szauna is van, én ott nem jártam csak a párom, én nem bírom a szaunát. Masszázst sem szeretem, csak a fürdést. A 4 éves kislányunk imádta! A 2,5 hónapos kisebbik lányunk pedig a medence partján volt, ki voltak helyezve járókák és azok közül az egyikbe terítettünk neki egy takarót és arra fektettük, 1-2 játék mellé amit tud nézegetni és teljesen jól elvolt benne pár óra hosszat! Igaz, ő nagyon nyugis és jókedélyű baba, szeret nézelődni, szinte sosem sír, de a testvére is ugyanilyen volt mindig, így szoktattuk őket. Mindig jöttek velünk mindenhova. Nem tudom, mi rossz lenne egy kisbabának a fedett fürdőben, nem volt annyira nagy pára mivel amúgy sem volt túl meleg a víz, nem thermálvíz volt.
A villapark területén van egy játszóház is, persze nem túl nagy de van trambulin, mászóvár, csúszda és játékok. Nekünk semmi nehézség nem adódott a baba miatt, szinte végig aludt, akkor is amikor a nagyobbik a játszóházban kitombolta magát.
Menjetek kirándulni...persze, nem tudom feltűnt-e az illető válaszolónak de ősz van, és még októberben hagyján a kirándulás de később már nagyon lutri. Márpedig ha akartok szállodába menni azt időben kell lefoglalni. Őszintén szólva nekem semmi kedvem nincs nyirkos, hideg időben kirándulni, az marad a kellemes napsütéses napokra. Egyébként ha mégis szép idő lesz, akkor Várgesztes környékén jókat lehet kirándulni, de bárhova mentek nyilván meg fogjátok találni a kirándulóhelyeket .
Az meg a másik, hogy sokkal jobb, mint otthon lenni, hiszen eléd rakják az ételt, nem kell takarítani vagy csak nagyon minimálisan, kicsit kimozdul az ember a megszokott ovi-kisbolt-játszótér szentháromságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!