Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két és fél hónapos babával el...

Két és fél hónapos babával el lehet menni wellnesseni? Természetesen ő még nem fürödne?

Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 15:38
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem akarok én senkit meggyőzni, viszont jó lenne olyantól is véleményt hallani, aki esetleg volt, tehát tapasztalatból beszél.
2015. szept. 25. 16:04
 12/28 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen kicsi gyerekekkel az nem wellness, hanem mondjuk elmentek élményfürdőbe, amit természetesen élvez a gyerek. A 4 éves. A wellness amikor szaunázunk, használjuk a jakuzzit a konditermet, masszíroztatunk. Gondolom nem ezeket akarod csinálni a gyerekekkel. Mondjuk a kicsit kit hagynád a medence szélén, te meg bemész a medencébe?
2015. szept. 25. 16:04
 13/28 anonim ***** válasza:
77%

Ha évente többször mentek,akkor ismerős a program és a tortúra,szóval hogy egy 2,5 hónapos is ott lesz,már nem oszt,nem szoroz.

Valószínűleg ismered annyira a 4 évesed és a 2,5 hónaposodat is,hogy tudd, van értelme elmenni vagy nincs!

2015. szept. 25. 16:07
 14/28 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát nem tudom, a fiammal eddig mindig megoldottuk! Jakuzzizni miért ne lehetne vele, szaunázni felváltva mentünk stb. De lehet,hogy mi akkor mi nem lihegtük túl ezt.

Igen, a medence szélén úgy értettem,hogy ott ülök, ő meg ott van "mellettem" mondjuk a hordozóban egy kicsit.

2015. szept. 25. 16:08
 15/28 A kérdező kommentje:
Igen, nem is a 4 éves volt a kérdés, vele tudom milyen menni. Inkább az érdekelt volna,hogy ilyen picivel volt-e már valaki!
2015. szept. 25. 16:09
 16/28 anonim ***** válasza:
87%

Hát ha medence szélénél mondjuk hordozóban azért rá lehet látni, egyikünk meg ül a medencében, a másikunk meg valóban, megy a naggyal fürödni.

Aha. Rálátni. Amíg valaki meg nem csúszik és nem landol a kicsi hordozóstól a vízben... ezt komolyan gondoltad, hogy kirakod a medence szélére, és mész pancsikolni?

2015. szept. 25. 16:19
 17/28 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értem, hogy mit nem lehet érteni ezen! Te ültél már medencében egy szállodában?
2015. szept. 25. 16:33
 18/28 A kérdező kommentje:
De mindegy! Köszönöm a válaszokat! Saját tapasztalat nincs,ahogy látom!
2015. szept. 25. 16:34
 19/28 anonim ***** válasza:
75%
Én azért nem csinálnám, mert nem hiszem, hogy egy párás levegőjű uszoda például feltétlenül kell egy 2,5 hónapos babának. És igen, véletlenül belelökheti a hordozót valaki. Szerintem egy 4 évessel is lehetne inkább más jellegű programot csinálni (kirándulósat, állatkerteset például), ekkora gyereknek nem alapigénye a wellness. Mondjuk pár napja éppen egy hasonló kérdésnél hordtak el ezért mindenféle rugalmatlan, begyöpösödött nőszemélynek, úgyhogy sok jóra most sem számítok :)
2015. szept. 25. 16:44
 20/28 anonim ***** válasza:
77%

mi sokat utazunk, voltunk wellnesselni a 2-3-4 éves gyerekünkkel, de igazából tényleg értelmetlen :)

azért egy ilyen helyre azért megy az ember, hogy kikapcsolódjon, kipihenje magát. az szerintem nem wellness, hogy ülsz a medence szélén, férjed, gyereked valahol jól érzi magát, a pici meg egy hordozóban babul. egyébként se lehetne órákat hordozóba, neki nem az kell.

mi is azt csináltuk, hogy míg aludt a gyerek addig felváltva mentünk masszázsra meg szaunázni, stb de őszintén ennek mi értelme? pláne 2 gyerekkel.

(mi kapjuk a hétvégéket, szóval azért megyünk el).

a ti helyzetetekben olyat tudnék elképzelni, hogy egy apartman házban, ahol van fűtött-fedett medence, szálltok meg. van konyha, ami nálatok azért elég fontos, van nagyobb tér, tud aludni a baba és nem egy szobában vagytok 4en, de a férjed le tud menni a naggyal medencézni... na ilyen helyre szeretek menni, ha gondolod privátba tudok küldeni egy helyet ami nekünk nagyon bejött :)

2015. szept. 25. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!