Két és fél hónapos babával el lehet menni wellnesseni? Természetesen ő még nem fürödne?
Ha évente többször mentek,akkor ismerős a program és a tortúra,szóval hogy egy 2,5 hónapos is ott lesz,már nem oszt,nem szoroz.
Valószínűleg ismered annyira a 4 évesed és a 2,5 hónaposodat is,hogy tudd, van értelme elmenni vagy nincs!
Köszi!
Hát nem tudom, a fiammal eddig mindig megoldottuk! Jakuzzizni miért ne lehetne vele, szaunázni felváltva mentünk stb. De lehet,hogy mi akkor mi nem lihegtük túl ezt.
Igen, a medence szélén úgy értettem,hogy ott ülök, ő meg ott van "mellettem" mondjuk a hordozóban egy kicsit.
Hát ha medence szélénél mondjuk hordozóban azért rá lehet látni, egyikünk meg ül a medencében, a másikunk meg valóban, megy a naggyal fürödni.
Aha. Rálátni. Amíg valaki meg nem csúszik és nem landol a kicsi hordozóstól a vízben... ezt komolyan gondoltad, hogy kirakod a medence szélére, és mész pancsikolni?
mi sokat utazunk, voltunk wellnesselni a 2-3-4 éves gyerekünkkel, de igazából tényleg értelmetlen :)
azért egy ilyen helyre azért megy az ember, hogy kikapcsolódjon, kipihenje magát. az szerintem nem wellness, hogy ülsz a medence szélén, férjed, gyereked valahol jól érzi magát, a pici meg egy hordozóban babul. egyébként se lehetne órákat hordozóba, neki nem az kell.
mi is azt csináltuk, hogy míg aludt a gyerek addig felváltva mentünk masszázsra meg szaunázni, stb de őszintén ennek mi értelme? pláne 2 gyerekkel.
(mi kapjuk a hétvégéket, szóval azért megyünk el).
a ti helyzetetekben olyat tudnék elképzelni, hogy egy apartman házban, ahol van fűtött-fedett medence, szálltok meg. van konyha, ami nálatok azért elég fontos, van nagyobb tér, tud aludni a baba és nem egy szobában vagytok 4en, de a férjed le tud menni a naggyal medencézni... na ilyen helyre szeretek menni, ha gondolod privátba tudok küldeni egy helyet ami nekünk nagyon bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!