Szült már valaki úgy természetesen, hogy a Doktor úr azt mondta császár lesz? Mert a magzat ferdén fekszi, vagy valamilyen más okból?
nekem az elején ferdén feküdt, de senki nem mondott ilyet, hogy ezért császároznának
de amúgy utána végig fejvégű fekvésű volt
Első gyerekemnél harántfekvés miatt 38hétig császárra készültem- azaz készített a doki, de végül az utolsó napokban befordult és simán született.
A második gyerekemnek az uh-n látszott, hogy 4x a nyakán volt a k.zsinór, ezért akartak császározni, ez volt 34hetesen. 35hetesen még emiatt elmentem egy 4d-re, ott már csak 3x volt a nyakán. Végül 38hetesen 45perc alatt megszületett úgy, hogy teljsen letekeredett, pedig már lelkileg felkészültem, hogy császározni fognak. :)
Harmadik gyerekem is sokáig faros volt- ott is mondogatta a dokim, hogy császáros leszek-készüljek. De már mondtam rutinosan, hogy én ugyan biztos nem... Ő is befordult az utolsó napokban és simán született végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!