Tényleg felelőtlen vagyok mert nem adom oda az állataimat? Sokan mondták már, hogy majd baja lesz a babámnak, de én természetesen nem vagyok hajlandó megválni tőlük. Vélemények?
8hónapos terhes vagyok, van 2kutyám(labrador, boxer) szoktam őket sétáltatni igaz már csak a házunk előtti térre viszem őket. És megkaptam már, hogy felelőtlen vagyok mert még mindig nálunk vannak, mikor jön a baba.
Mellettük van még egy cicus és egy nyuszi is. Én is állatok mellett nőttem fel és tervezem hogy a gyerekeim is velük fognak.
Nekünk 3kutya és 2cica van kertes házban. Fiam 1éves és imádják egymást! Én is kutya mellett nőttem fel panelban (igaz +
Ő egy tacsi volt). Szerintem teljesen normális dologb
Ha kertes házban laksz akkor nincs semmi probléma.
Én párom is fél éve szült, nálunk is van 2 kutya, egyik enyém másik övé. Igaz hogy mindkettő kutya bent van de csak az alsó szinten, gyerek mellett nincs állat.
Egyébként semmi baj nem volt eddig a fél év alatt, ezt az orvos is megmondta mert azért utána kérdeztünk ennek és mondta a védőnő meg az orvos is hogy nyugodtan maradhatnak az állatok, lényeg hogy a gyerek közelébe ne legyen, és ne legyen állat a szobában.
A páromnak még 2 tengerimalaca is van azok is tiszta állatok nincs velük baj, ők kint a nappalinkban vannak a gyerek miatt, természetesen, de mondták hogy az sem jelenthet gondot. A kertbe is vannak tyúkok igaz messze a háztól így az is rendben van, meg van macskánk is aki időnként elmegy pár hónapra de visszajön kinti állat, bent nem bír megmaradni.
Ezzel nincs semmi baj, a kutyusok nyugodtan maradhatnak ha kertes családi ház van, megfelelően van takarítva és az állatok is tisztán vannak tartva.
Sok helyen ennél is több állatka van, n ismerek egy párt akiknél egy kisebb kutya bent alszik náluk a szobában és semmi baj nem lett belőle. Persze ezt túlzásnak tartom de nem árulkodok ezért mert ebbe igazán semmi nincs mert a gyerek nincs veszélynek kitéve, és az olyan család hogy nekik a gyerek az első tehát ők tisztában vannak a dolgokkal, amint baja lesz a gyereknek megy a kutya pedig imádják a kutyust is.
Hat, az biztos, hogy tobb eselye lesz a babanak elkapni toluk ezt-azt, de nem nevelheted burokban. Es szerintem fontos, hogy legyen a gyerekek kozeleben legalabb egy allat, mert igy mar koran elkezdenek baratkozni vele es nem fognak felni, idegenkedni toluk. Meg amugy sok szempontbol fejlesztoleg is hatnak a haziallatok/tarsallatok a gyerekekre.
Nekunk egy kinti-benti macskank van, aki nem is egy nagy baratkozos, de a lanyunkkal megis egesz kedvesen viselkedik. Meg akkor is jofej vele, amikor minket mar megpofoz, hogy hagyjuk beken. :)
Kertes házban lakunk, természetesen a kutyusok kint laknak, a nyuszi a nappaliban a cica mehet igazából mindenhova de persze nem fogom hagyni hogy a baba mellé feküdjön vagy ilyesmi.
Az összeismerkedésről olvastam már párszor és próbálom majd minél jobban csinálni :)
Szerintem nincs ezzel baj. :-)
Anno en is egkaptam, mi panelban lakunk egy westie kiskutyam van. Nala jamborabb allattal soha nem talalkoztam. 16 honapos a lanyom es imadjak egymast.
A kutyust kozmetikushoz hirdom, termeszetesen oltva van rendszeresen, tisztan van tartva itthon. En imadom a kutyamat is, eszembe nem jutott volna megvalni tole.
Ami meg a legjobb a lanyom imad minden fele, fajta allatot. Tudja h szeretni kell oket, nem szabad bantani.
Anno mi is allatokkal nottunk fel. Igaz mi kerteshazban laktunk de volt kutya, macska, papagaj, tengerimalac. Mikor mi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!