Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg felelőtlen vagyok...

Tényleg felelőtlen vagyok mert nem adom oda az állataimat? Sokan mondták már, hogy majd baja lesz a babámnak, de én természetesen nem vagyok hajlandó megválni tőlük. Vélemények?

Figyelt kérdés

8hónapos terhes vagyok, van 2kutyám(labrador, boxer) szoktam őket sétáltatni igaz már csak a házunk előtti térre viszem őket. És megkaptam már, hogy felelőtlen vagyok mert még mindig nálunk vannak, mikor jön a baba.

Mellettük van még egy cicus és egy nyuszi is. Én is állatok mellett nőttem fel és tervezem hogy a gyerekeim is velük fognak.

2014. jún. 16. 10:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Most lehet mindenki azt mondja majd hogy te jó ég hülye pi...a stb... De nekünk egy Pitbull kan kutyánk van! A kisfiúnk születése után a kórházból a párom vitt haza a baba ruhái közül hogy ismerkedjen a szaggal a kutyus! A kórházból haza érve megmutattuk a bébit a kutyának! Szagolgatta, ismerkedett vele! Attól kezdve folyton védi! Már két éve ennek!! Mindenhova kíséri! Ül mellette míg ő játszik! A kisfiam imádja! Eteti, puszilgatja! Imádják egymást! Persze a kutya kint van! De minnél nagyobb a fiam annál többször mondja hogy engedjük be kicsit a kutyust és együtt nézik a tv-t a földön ülve! Én imádom a kutyánkat megbízom benne! Tudja hogy családtag! Szóval! :) És ha már attól félsz hogy elkap valamit inkább a cica és a nyuszi miatt aggódnék! Persze ha rendszeresen látja őket az állatorvos nem lesz gond! :)
2014. jún. 16. 12:15
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi lakásban lakunk, van egy 2 éves fiunk és egy 3 éves mopszunk. Szeretik egymást, játszanak, az elejétől fogva semmi gond a kutyával. A kutya oltva, fürdetve, féregtelenítve van és amúgy a világ legjámborabb kutyája. Nem a gyereket kell tőle félteni, hanem fordítva.
2014. jún. 16. 12:16
 13/20 anonim ***** válasza:
27%
ha kertes hazatok van akkor nem baj ha vannak allatok.annyi hogy az allatokat nem engednem be a hazba.kint is meglehet oldani az allatok tartasat ugy hogy nem fazik a nyuszi se es lehet kint jobban is erezne magat
2014. jún. 16. 12:19
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
Ha kertes házban vagytok és az állatok kint laknak akkor nincs ezzel semmi baj, de azért ha a cica bent van én lehet h kiszoktatnám. A cicák szeretnek befeküdni a baba helyére és a babára is úgy olvastam. Meg ha a macska mindenhová felmászik azért az annyira nem jó dolog. Nekünk is van két perzsa cicánk de amikor megtudtam h terhes vagyok kiszoktattam őket a kertbe és sokkal jobban is érzik kint magukat.
2014. jún. 16. 13:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem bent él az összes állat, nincs ezzel semmi gond!

A fiam bölcsistársáék tanyán élnek. Nemrég kilátogattunk hozzájuk. Na ott aztán a kutyától, a kecskéig, a malacon át minden van. A két és féléves kiscsaj úgy kergette a kecskéket, hogy öröm volt nézni. Neki az olyan természetes, mint,hogy reggel fel kel a nap. Soha semmi baj nem volt. Természetesen mindig van kint vele valaki. De nagyon jó volt nézni,hogy milyen természeten közlekedik az állatok között. Szerintem ha megtudjátok oldani,hogy azért mindig vele legyen valaki,ha mondjuk a kutyákkal van, akkor miért lenne gond?

2014. jún. 16. 13:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Es az milyen, h. Az en vedonom, mikor terhes voltam, szoszerint azt mondta, h. Hozza ne erjek semmilyen allathoz? :) gondolhatod, pislogtam ezerrel. Egyebkent egy eves a lanyom, es egy szuka bullmasztiffunk van, igaz o meg csak fel eves, de imadjak egymast. A kutya hordja a botokat a lanyomnak, egyutt jatszanak a fuben, mindig csalogatja a kutyat a lany, tunemenyesek. :D ja, es hogy a kerdesre is valaszoljak, nem vagy felelotlen. Gondolom az allataid egeszsegesek, es tisztak, meg vannak nevelve.
2014. jún. 16. 15:06
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mindegyik állatom oltva van, a kutyusok iskolába is jártak, a cicám meg nem nagyon szereti a zajt szóval nem hiszem hogy a baba közelébe menne majd.

Én is állatok mellett nőttem fel az akkori kutyusommal tanultam meg járni és a sokkal értékesebbé tették az életem.

Igazából az a rossz hogy ez miatt páran már úgy gondolják hogy rossz anya lennék pedig még meg sem szültem a babám.

2014. jún. 16. 15:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi baj az állatokkal.Sőt!Kimutatott tény,hogy az állat jó hatással van a gyermekre.

A lényeg,hogy ha megszületett a baba akkor se hanyagold el az állatokat és mutasd is be nekik és már most kezd el "felkészíteni" őket,hogy új családtag érkezik! :)

2014. jún. 16. 16:25
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy felelőtlen sok embernél van háziállat és gyerek is. mi panelban lakunk és van egy puli és spániel keverék kutyusunk és 14hónapos kislányunk a kezdetektől imádják egymást. szomszédaim meg azon voltak meg lepődve hogy a baba mellett meg tartottuk a kutyust is. nem azért szereztünk kutyust hogy ha meg lesz baba kidobjuk őt.
2014. jún. 17. 12:22
 20/20 A kérdező kommentje:

3 és 2 évesek a kutyusok direkt akartuk úgy a párommal hogy ők már nagyobbak legyenek mire jön a baba és hát olyan 'gyakorlás' féle képen is.

Köszönöm mindenki véleményét, remélem a lányomnak is olyan jó barátai lesznek a kutyusaim mint amiket itt olvastam és mint nekem gyermekkoromban.

2014. jún. 18. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!