Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok, és már nagyon...

15 éves vagyok, és már nagyon szeretném, ha lenne gyerekem, de természetesen még nem lenne itt az ideje. Addig hogyan tudnám elérni azt az érzetet, mintha lenne? (bunkók hagyjanak)

Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Először önmagadról próbálj meg gondoskodni. Egy gyerek nem arról szól, hogy milyen cuki, meg babázunk vele fél órát, amíg nem kezd el bőgni és nem kell pelenkát cserélni. Ha nagyon akarod, vegyél egy játékbabát, azzal tudsz játszani, de ennél többet 15 évesen ne akarj, mert semmi értelme. Önmagadra főzöl, magadnak fizeted be a csekkeket, magadra mosod a ruhát, és mindennek egyedül jársz utána? Majd ha ott tartasz, akkor álmodozz kisbabáról.
2014. dec. 15. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Én is nagyon kicsi koromtól álmodoztam úgy, mint te.

Nekem a macskáim voltak a "pótlékok". :) Szerettem róluk gondoskodni, babusgatni őket, de ugyanakkor egy kisállat valamennyire önálló is.

Azóta már van 2 gyerekem, és pocakban a 3. Álmomban nem gondoltam volna, hogy mekkora felelősség, teher ez. Persze édes. :) De akkor is. Nincs egy szabad, nyugodt percem, úgy 4 éve. Ráadásul azóta itthon is vagyok ugye, az emberi kapcsolatok akarva-akaratlanul is leépülnek, jönnek a helyükbe mások. Én azt gondolom 25 évesen felkészülten vállalkoztam az anyaságra, életem legjobb évei ezek, nem véletlenül toldom meg még 3 évvel és még egy gyerkőccel. :)

Szóval első körben én egy bármilyen kisállatot javaslok neked, ki fogja tölteni azt az űrt amit most érzel. Van még jó 10-15 éved a családalapításig, élvezd ki addig is az életed! :)

2014. dec. 15. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanigy ereztem 16eves korom ota.akkor szuletett meg a legkisebb hugom.rengeteget foglalkoztam vele,rajongok azota is a babakert.26evesen lettem Anya,most lesz 10honapos kisfiam.most talaltam megfelelo part,most lett olyan az elethelyzetunk.igyutolag gyorsan elrepult ez a 10 ev.valahogy a volt parjaim mellett nem ereztem azt h o lenne az akinek szulnek.pedig volt egy 7 es egy 2eves kapcsolatom is.varj meg es addig is nezegesd a babakat az utcan,vagy vallalj babysitterkedest ismerosoknel.:)
2014. dec. 15. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Én is ezt éreztem már gyerekkorom óta. Én is valami kisállatot javaslok, cica, kutya, nyuszi, amelyikhez van kedved, energiád, időd.
2014. dec. 15. 20:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat. :)
2014. dec. 16. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Cuki vagy:)

Egy dédelgetni való kisállatot javaslok én is, egy cicát vagy egy kiskutyát, akiről gondoskodhatsz, nevelgetheted, taníthatod.

2014. dec. 16. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!