15 éves vagyok, és már nagyon szeretném, ha lenne gyerekem, de természetesen még nem lenne itt az ideje. Addig hogyan tudnám elérni azt az érzetet, mintha lenne? (bunkók hagyjanak)
Én is nagyon kicsi koromtól álmodoztam úgy, mint te.
Nekem a macskáim voltak a "pótlékok". :) Szerettem róluk gondoskodni, babusgatni őket, de ugyanakkor egy kisállat valamennyire önálló is.
Azóta már van 2 gyerekem, és pocakban a 3. Álmomban nem gondoltam volna, hogy mekkora felelősség, teher ez. Persze édes. :) De akkor is. Nincs egy szabad, nyugodt percem, úgy 4 éve. Ráadásul azóta itthon is vagyok ugye, az emberi kapcsolatok akarva-akaratlanul is leépülnek, jönnek a helyükbe mások. Én azt gondolom 25 évesen felkészülten vállalkoztam az anyaságra, életem legjobb évei ezek, nem véletlenül toldom meg még 3 évvel és még egy gyerkőccel. :)
Szóval első körben én egy bármilyen kisállatot javaslok neked, ki fogja tölteni azt az űrt amit most érzel. Van még jó 10-15 éved a családalapításig, élvezd ki addig is az életed! :)
Cuki vagy:)
Egy dédelgetni való kisállatot javaslok én is, egy cicát vagy egy kiskutyát, akiről gondoskodhatsz, nevelgetheted, taníthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!