Hogyan lehet gyorsan kreol, barnas arnyalatu bort elerni termeszetesen?
jaja a répa segit a barnulásban de nemmindenkinek pl barátnőm nagyon fehér börü 2-3 héten keresztül mindenhez répát evett és semmi :)
am ha tul sokat eszel besárgulsz de ahoz tényleg sok kéne
én igy barnultam le vagyis répát ettem napi 1-2 szár is elég mongyuk én napi 1 et eszek annyi szerintem bőven elég ..néha kiis hagyom :P
Természetes barnaságot írt, nem műt, utolsó!
A napozással tényleg, mi a baj?! Bár ha túl fehér vagy csak pirosodni fogsz, mint egy kis grillcsirke.
Hoppá, kis fogalomzavar lépett ám fel, emberek!
A "barnás árnyalatú bőr" elég sokféle a színt és időtartamot felölel. A legtöbben csak nyáron, a rengeteg napsütés miatt barnák. A szoláriumban szerzett szín is barna - papíron. Egyébként egyértelműen látható a különbség a szolis és a nem-szolis barnaság között.
A kreol bőr azonban nem a napsütés hatására olyan, amilyen, ugyanis télen sem fakul ki, nyáron képes elképesztően sötétté válni.
Azt, hogy kinek milyen a bőrszíne, teljes mértékben a genetika szabja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!