Miért olyan elítélendő, ha valaki nem dolgozik a 35-40. hétig?
Nem azokra gondolok, akik már a kezdetektől fogva táppénzen vannak bizonyos okokból, hanem akik 20-25-30 hetesen már otthon maradnak, pihenni, felkészülni vagy csak mert úgy érzik, már nem úgy bírják a munkát.
Az oldalon mindig azt látom, hogy ez bizonyos szinten elítélendő. Miért?
Kövezzetek meg, de én a 8. héttől otthon voltam.
Vidékről jártam fel Pestre, napi 2*2 óra utazást nehezen visel el az ember egy tömött buszon, BKV-n úgy, hogy napi szinten többször hány. (mellesleg az utasok sem sokáig tolerálták volna, ha reggelente behányok a buszba).
Szóval nem tartom elítélendőnek. Vannak szerencsések, akik tünetmentesek az egész terhesség alatt, sajnos én egyszer sem tartoztam közéjük.
Egyáltalán nem elítélendő, csak a szűk látókörű szuperanyák szeretik verni a mellüket erre.
Én nagyon vékony és alacsony termetű vagyok, a 31. hétig bírtam dolgozni. Irodai munka volt, és még a stresszt csak csak elviseltem, azonban az egész medencém és hátam olyan szépen gallyra ment a terhesség vége felé, hogy már kb annyi fájdalomcsillapítót kellett volna szednem, ami árt a babának. Mindenki maga tudja eldönteni, hogy meddig bírja, mindenki más fizikumú, máshogy bírja a stresszt. Aki ezt nem ismeri fel az ostoba, és azoknak a véleményével nem kell foglalkozni. Lehet XY még a 40. héten is le tudna futni egy kisebb maratont, valaki meg már a 28. héten ki van testileg lelkileg, ezért nem lehet egy kaptafa alá venni mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!