Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért olyan elítélendő, ha...

Miért olyan elítélendő, ha valaki nem dolgozik a 35-40. hétig?

Figyelt kérdés

Nem azokra gondolok, akik már a kezdetektől fogva táppénzen vannak bizonyos okokból, hanem akik 20-25-30 hetesen már otthon maradnak, pihenni, felkészülni vagy csak mert úgy érzik, már nem úgy bírják a munkát.

Az oldalon mindig azt látom, hogy ez bizonyos szinten elítélendő. Miért?

2015. szept. 9. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kövezzetek meg, de én a 8. héttől otthon voltam.

Vidékről jártam fel Pestre, napi 2*2 óra utazást nehezen visel el az ember egy tömött buszon, BKV-n úgy, hogy napi szinten többször hány. (mellesleg az utasok sem sokáig tolerálták volna, ha reggelente behányok a buszba).

Szóval nem tartom elítélendőnek. Vannak szerencsések, akik tünetmentesek az egész terhesség alatt, sajnos én egyszer sem tartoztam közéjük.

2015. szept. 10. 12:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Elsővel jól voltam, a 36. hétig dolgoztam úgy hogy napi 4 órát utaztam (oda-vissza összesen). Másodikkal kevésbé voltam jól, így csak a 30. hétig dolgoztam ugyan azon a munkahelyen, ugyan annyi ingázással. Ha ezt elítéli valaki akkor bekaphatja. Konkrétan letojom ki mit gondol erről!!! Mindenki magának érzi mennyit is bír, de mint látható 2 terhesség sem egyforma.
2015. szept. 10. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Az elsővel a 34. hétig dolgoztam, mert bár irodai munka, a vége felé nehezen viseltem az egész napi ülést. Meg akkoriban stresszes is volt a munkaköröm. A másodikkal november végére vagyok kiírva, és a 36. hétig tervezek dolgozni, de most annyiban könnyebb, hogy részmunkaidős vagyok.
2015. szept. 10. 15:00
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

Egyáltalán nem elítélendő, csak a szűk látókörű szuperanyák szeretik verni a mellüket erre.

Én nagyon vékony és alacsony termetű vagyok, a 31. hétig bírtam dolgozni. Irodai munka volt, és még a stresszt csak csak elviseltem, azonban az egész medencém és hátam olyan szépen gallyra ment a terhesség vége felé, hogy már kb annyi fájdalomcsillapítót kellett volna szednem, ami árt a babának. Mindenki maga tudja eldönteni, hogy meddig bírja, mindenki más fizikumú, máshogy bírja a stresszt. Aki ezt nem ismeri fel az ostoba, és azoknak a véleményével nem kell foglalkozni. Lehet XY még a 40. héten is le tudna futni egy kisebb maratont, valaki meg már a 28. héten ki van testileg lelkileg, ezért nem lehet egy kaptafa alá venni mindenkit.

2015. szept. 11. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!