Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek elitélendő az, ha...

Szerintetek elitélendő az, ha valaki tolja a babakocsit és közben cigizik?

Figyelt kérdés

Ültünk ma a parkban pár anyukával és elment előttünk egy nő babakocsival és cigizett. A baba olyan 10-12 hónapos lehetett kb.

Egyből mindenki jujjogott rá.

Én annyira nem foglalkoztam vele,ha szívja szívja az ő élete.

Ledöbbentem,hogy milyen felháborodás keltett a többi anya közt.

Ti is így gondoljátok?

2015. júl. 30. 21:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
41%
En ugy gondolom hogy szabadban, ha nem konkretan a babara megy a fust akkor teljesen elfogadhato.
2015. júl. 30. 21:52
 2/22 anonim ***** válasza:
68%
Egészségtelen szokás, gusztustalan látvány és rossz példát mutat a gyerekének. Akarat gyenge, ha addig nem bírja ki, míg tolja a babakocsit.
2015. júl. 30. 21:52
 3/22 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is undorító. De nem fujjognek es nem szolnek be.. ahogy a korhszban sem tettem megjegyzest a frissen szult es dohanyszagtol buzolgo anyukakra akik mentek a babajukert furdes utan.
2015. júl. 30. 21:53
 4/22 anonim ***** válasza:
22%
Ahogy írod, az ő élete, csináljon amit akar. Azért az én gyerekemre ne fújja, tehát a játszótéren ne cigizzenek. De ugyanígy fel lehetne háborodni, hogy némelyik szülő mivel tömi a gyerekét a játszótéren. Mindennapisak a tejszeletek, kekszek, ropik, sütemény, édes löttyöket isznak stb....
2015. júl. 30. 21:54
 5/22 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is visszataszító. Általában még az idegenek is távolabb mennek egy babától, gyerektől, ha dohányoznak (pl. buszmegálló). Szóval gáz ha bárki gyerek közelében bagózik, főleg így,h a gyerek nem tud mit tenni ellene (szólni sem tud, nemhogy arrébb menni).
2015. júl. 30. 21:54
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
Én dohányzok, de akkor sosem mikor a gyerekkel vagyok. Undorítónak tartom, mikor valaki úgy tolja a babakocsit, hogy közben a cigi lóg a szájából.
2015. júl. 30. 21:56
 7/22 anonim ***** válasza:
78%
Gyakorlatilag passzív dohányos a baba.. a saját gyermeke. Nem mondom hogy elitelem de van negatív véleményem.
2015. júl. 30. 21:59
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
Undorító az ilyen. A kisgyerekkel összeegyeztethetetlen a cigaretta minden helyzetben.
2015. júl. 30. 22:03
 9/22 anonim ***** válasza:
30%
No, látom a lepontozásból, hogy itt is sokan egészségtelenül táplálják a gyereküket......
2015. júl. 30. 22:03
 10/22 anonim ***** válasza:
72%

Nyílt terepen azért széliránytól függ. Ha az anya felé fúj a szél, akkor a babára nem megy a füst.

Amit viszont túlreagálásnak érzek, amikor valaki (random járókelő) dohányzik az utcán és babakocsis anyuka látványosan fujjogva 10 méteres kerülőt tesz. Mindezt Budapest belvárosában, a gyerek orra kb 60-80 cm-re a talajtól, ahol a legnagyobb a szálló por és egyéb káros anyagok koncentrációja. Az nem baj, de ha fél másodpercre dohányfüst száll a gyerekre, az már igen.

Nem jó gyerek mellett dohányozni, de ha naponta egyszer levegővel felhígult dohányfüst elszáll a feje felett két másodpercre, attól nem lesz baja. Valahol középen kell megülni a lovat.

2015. júl. 30. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!