Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek elitélendő az, ha...

Szerintetek elitélendő az, ha valaki tolja a babakocsit és közben cigizik?

Figyelt kérdés

Ültünk ma a parkban pár anyukával és elment előttünk egy nő babakocsival és cigizett. A baba olyan 10-12 hónapos lehetett kb.

Egyből mindenki jujjogott rá.

Én annyira nem foglalkoztam vele,ha szívja szívja az ő élete.

Ledöbbentem,hogy milyen felháborodás keltett a többi anya közt.

Ti is így gondoljátok?

2015. júl. 30. 21:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nagyon visszataszító, én sosem csináltam. Terhesség szoptatás alatt sose cigiztem meg a gyerekek mellett az utcán sose. Kb csak akkor volt rá módom mikor aludtak. Egyik ismerősöm is minden helyzetben cigizik a gyereke mellett, valsz amiatt lett koraszülött is, de semmi nem hát rá, így szólni is felesleges.
2015. júl. 30. 22:27
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Nem szép látvány, ez tény. De fujjogni se túl szép, ami azt illeti. A babának nem hiszem, hogy baja lenne tőle, hacsak nem direktben rá megy a füst, hisz ennyi erővel a nagyvárosban lévő gyerekek ki se tudják az orrukat a szmog miatt.
2015. júl. 30. 22:27
 13/22 anonim ***** válasza:
76%

nekem se tetszik ez a látvány :(

férjem cigizik, ha lent vagyunk a kertben és rágyújt pár lépéssel akkor nagyon érzem a cigi szagot...

nyilván a baba is ezt érzi, csak neki az anyukája még pár lépésre se távolodik el. tényleg nem értem miért kell kisbaba mellett rágyújtani.

2015. júl. 30. 22:28
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is visszataszító. Úgy, ahogy a terhesség alatti cigizés is.
2015. júl. 30. 22:35
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Én személy szerint soha nem tenném ezt a saját gyerekemmel, tehát nekem nagyon nem tetszik. De mivel nem az én babakocsimat tolta, és az én babám mellett cigizett, nagyjából semennyire nem érdekel, ki mekkora hülyeséget csinál.
2015. júl. 30. 23:45
 16/22 anonim ***** válasza:
68%
Én gyerek mellett betiltanàm a dohànyzàst. Mondjuk mindenhol màshol is, legszìvesebben. Egyébként nem szólok senkinek, anyósomék is szìvjàk, de én valahogy függőként tekintek a dohànyosokra, akik a környezetüket is mérgezik, nem mellesleg nyìltan reklàmoznak egy rossz szokàst. De az ő életük. Az ő egészségük, és az ő gyerekük. Nàlam ez egy mìnusz pont.
2015. júl. 31. 00:20
 17/22 anonim válasza:
62%
én konkrétan a torkán dugnám le a cigit...
2015. júl. 31. 02:18
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gusztustalan látvány.

múltkor láttam én is. Volt két 4-6 éves forma kisfiú és az anyjuk egyik kezében a cigi másikban tolta a babakocsiban a kb 6 hós gyereket...

Szép kis példa mondhatom.

2015. júl. 31. 09:41
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

Èn is cigiztem babakocsit tolva, ès aki fujjogott, hát fujjogjon. Nem a gyerekre fùjtam. Egyèbkènt csak ilyenkor tudtam rágyùjtani, otthon nem.

A pèldáròl meg annyit, h anyu ès apu sohasem dohányzott, èn igen, a fèrjem családjában anyòsom, apòsom, fèrjem is szìvja, de a sògorom nem. Pedig azt látta h mindenki szìvja, de mèg ki sem pròbálta, azt mondja nem èrdekli.

Ha szoptat az anyuka, az más kèrdès, azt èn is elìtèlem. Èn nem szoptattam, ès várandòsság alatt sem szìvtam egy szálat sem.

2015. júl. 31. 11:29
 20/22 anonim ***** válasza:

Látványnak nem szép, az biztos. Maga a dohányzás sem szép nekem. PLáne, ha egy nő teszi.

MIndenképpen megy a babára is füst, hiába mennek szabd téren.

Viszont, aki bagózik, annak nem egyszerű gyerek mellett bagózni, az is biztos. Magára hagyni pár percre is akár.

2015. júl. 31. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!