Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után a férjetek milyen...

Szülés után a férjetek milyen mértékben tolerálta azt, hogy a vidéken élő édesanyátok segítség céljából pár hétig nálatok lakott?

Figyelt kérdés

A szülés után 2 hétig maradt,utána anyósom jött egy hétre,majd vidéken mi látogattuk meg a nagyszülőket.Így telt el az első hónap,de én még úgy éreztem,egy szükségem van anyukám segítségére (gyomorfájás kínoz egy betegség miatt,ami időnként kiújul),nem pusztán arról van szó,hogy a kezdeti időben jól jön a segítség a folyamatos kialvatlanság miatt,a betegség miatt is gyengének érzem magam.Az a baj,hogy a férjem már látványosan nemkívánatosnak érzi anyukámat (ez a 3.hét,hogy nálunk van),aki ezt érzi,és ez engem nagyon bánt.Most fog hazautazni,és ezután inkább én megyek haza a kicsivel vidékre,ha segítség kell,hogy a férjemnek ne kelljen elviselnie őt többet.De annyira bánt,hogy a férjem szinte megszabta,hogy most - 5 héttel a szülés után -anyukámnak már mennie kell. Eléggé eltérő a természetük,és a férjem egyáltalán nem toleráns vele.

És ez az egész azért esik annyira rosszul,mert a saját családjával végtelenül kedves,mindent elnéz nekik.

A kérdéseim,hogy

1.szerintetek egy férfitől mennyire várható el,hogy szülés után "elviseljen" egy külső 3. személyt,aki segít a feleségének?A férjem este későn ér haza,7 körül,csak utána tud segíteni.

2.hogyan lehet azt jól kezelni,hogy a saját családját szinte isteníti,minden hibájukkal együtt,míg az én családommal sokkal kritikusabb?

2015. szept. 4. 08:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
37%
A 29-esnek van igaza. Egyébként én megértelek.
2015. szept. 4. 21:21
 32/34 anonim ***** válasza:
83%
Akkor ne szoptass-hidd el,nem halálos bűn-inkább szedd a gyógyszert,ha-annak következményeképpen-pozitívabb,elfogadóbb vagy!
2015. szept. 4. 23:00
 33/34 anonim ***** válasza:
83%
AZ UTOLSÓNAK IS NAGYON IGAZA VAN!!!!!!!!!!!!!! Nem szabad a szoptatást ész nélkül favorizálni, főleg betegség esetén. Ma már nagyon jó tápszerek vannak, és később a megfelelő étrenddel is nagyon sokat lehet tenni az egészségért.
2015. szept. 5. 08:55
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Vagy leginkább szedd a gyógyszert, nem véletlenül írják rá, hogy lehet szoptatás alatt is szedni.
2015. szept. 7. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!