Mit tennétek ha két kisgyereketek mellett hármasikreket várnátok?
A kérdés nagyon leegyszerűsíthető: el tudnád-e vetetni, tudnál-e ezzel együttélni?
Ha nem, akkor el kell kezdeni gondolkodni, hogy mit hogyan fogtok tudni megoldani, nem pedig, hogy mit hogyan NEM fogtok tudni.
Ha el akarsz belőle vetetni, akkor vállalnod kell a kockázatot, hogy egyik sem fog megmaradni, ahogy magzatredukciónál ez gyakran megtörténik.
Ha mindhármat el akarod/tudnád vetetni, akkor ahhoz én a helyedben nem itt várnék visszaigazolást. A jó életszínvonalhoz való ragaszkodás meg valahol érthető, de hogy emiatt elvetetni a három gyereket én nem tudnám, az is biztos. Azért, ha jól értem nálatok nem arról lenne szó, hogy ne tudnád etetni őket, hanem a különórákról, autóról való lemondásról, meg hogy ne kelljen használt ruhát venni. Az én értékrendem más, így én ezt nehezen értem meg, végig az anyagiakról írsz. Még ha arról lenne szó, hogy lelkileg már a két gyereket is nehezen bírod, az más lenne. Na mindegy, írtam, hogy a ti életetek, döntsetek úgy ahogy nektek jó.
Kérlek titeket, ne ítélkezzetek, nem vagytok a helyében!
De való igaz, kérdező, ezen az oldalon nincs esélyed.
utolsó, vedd magadhoz akkor a harom gyereket?
na ugye, hogy nem kéne?! ugyhogy ne szóljál le senkit!
annak aki azt írta,el lehet 1-et vagy kettőt vetetni,igen de hogy döntesz melyik marad és melyik nem? értem,hogy van ilyen,de én nem lennék képes választani
kérdező,csak az anyagiak miatt nem akarod őket,vagy amúgy se? ha az anyagiak miatt,ruhára,kajára ezekre azért telne? vagy amúgy se szeretnéd őket? hogy érzed,ez a kezdeti sokk és ijedség,vagy lhatároztad magad? mikor tudtad meg,hogy ikrek lesznek? ha pár napja,érthető hogy még ki vagy akadva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!