Mit tennétek ha két kisgyereketek mellett hármasikreket várnátok?
Amiket leírsz, azok ebben a helyzetben szerintem nem ellensúlyozzák a tényt, hogy cserébe el kell vetetni 3 gyereket. Különben azok a gyerekek, akiknek nincs meg mindenük, később sokkal nagyobb energiát tudnak belefektetni abba, hogy felnőttként ez ne így legyen. Nekem sem voltak márkás ruháim, több szakkörre járattak a szüleim erejükön felül, pedig nem szerettem, és szívesen kihagytam volna, ha cserébe lézenghetek suli után, mint a legtöbb volt osztálytársam, a közös időtöltés viszont megmaradt. Nem mondom, hogy nem volt otthon feszültség a pénz miatt, de én nem értettem, hogy miért. Egy régi Wartburgunk volt, mikor más már Opellel járt. Nem állítom, hogy akkor nem szégyelltem, de utólag már látom, hogy ezek a dolgok a legkevésbé sem számítanak, és gyerekként sem érzékeltem tragédiának.
De a ti életetek, ezt nektek kell eldöntenia férjetekkel, te tudod, hogy mivel tudsz együttélni, és mivel nem.
Mi megtartanánk, 4 gyerekkel számoltunk az elejétől és nálunk ez annyit jelent, hogy 4 gyerekig nem védekezünk, ha hármasikrekkel lenne 5 és tutira egészségesek is, akkor megtartanánk.
Ha a helyedbe kell képzelni magamat és a pánikot lefölözöm, akkor egyiket sem tartanám meg, mert ti nem így terveztétek és nagyon kétesélyes nálatok sajnos, hogy hogyan fogtok boldogulni.
hármasikrek spontán...
biztos nem lombik volt...?(csak költői kérdés)
Ne haragudj, hogy ezt írom, de úgy tűnik te csak a kifogásokat keresed!
Te ha nagyon őszintén belegondolsz akarod az ikreket?
Gondold végig és ha akarod működni fog! Néz utána a lehetőségeidnek! Támogatásoknak!
Megtartanám őket, de tuti h szülés után elköttetném magam. Egyszerre mindenből hármat venni marha sok, mert ugye örökölni sem tudnak egymástól.
Már most kezd el mindenkinek mondani, hogy jó sok mindent kapj a rokonságból/ismerősöktől, mert ennyi gyereknél mindenre szükség lesz, mindent fogadj el.
Ha jól tudom lehet önkormányzatnál segítséget igényelni az elején. Olyasmit mint a házi gondozó időseknél. Családsegítőbe is menj be érdeklődni. Hátha kaphattok extra kelengyepénzt meg hasonlók.
Pelenkagyártó cégekkel is felvenném a kapcsolatot, lehet hogy reklámért cserébe ellátnak pelussal. Egy fél évi adag is már jó lenne.
Elvetetni semmiképp se vetetném el őket, mert végülis mi alapján? Hogy döntsem el melyik gyerekemet nem akarom? Én tönkremennék benne jobban lelkileg, mint a felnevelésükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!