Mit tennétek ha két kisgyereketek mellett hármasikreket várnátok?
Hát nálunk úgy alaklutl, hogy 3-dikat szerettünk volna. Az első pillanatban látszott, hogy ikrek. Sokkot kaptam, mert pontosan ezt láttam, hogy leszünk anyagilag. 3-at terveztünk, 4 már sok. Nagyon féltem. Mi lesz ha le kell mondani a nagyobb különóráiról, a kisebb sportjáról, stb stb. Depis lettem kicsit emiatt. Másrészt féltem, hogy ikreknél nagyobb a kockázata, hogy ne legyen egészséges. A 12-dik héten az egyik elhalt. Akkortájt már kezdtem megszokni a tudatot. Nagyon sírtam. Azóta már megszületett a babó, sokszor eszembe jut az ikertesó. Szabályosan lelkiismeretfurdalásom van az akkori rossz gondolataimért, hogy nem tudtam örülni. Nem én tehetek róla, hogy elhalt, de a gondolataim az enyémek voltak. És fáj.
Nyugodj meg, az idő segít. Nehéz hónapok állnak előtted az biztos. De túllesztek rajta és óriási lesz a boldogság!A pénz meg majd alakul.
Teljesen jogos az aggodalmad. Én is lefordulnék a székről ijedtemben. Nem vagyok abortuszellenes, de azt hiszem ebben az esetben képtelen lennék rá. Beletörődnék abba, h jönnek a babák, és gyorsan elkezdeném átrendezni az életem, életünket.Igyekeznék megtalálni a jó megoldásokat, spórolási lehetőségeket. Keresnék nagycsaládosokat, akikkel sokat beszélgetnék, és gyűjteném a hasznos infókat.
Ismerősi körömben van nagy családos 5 gyerekkel (bár azok mind tervezettek voltak). Az anyuka ügyes, talpraesett nőszemély :) Mindig kitúrja a jó dolgokat a családnak. Jól, ügyesen szervezd a dolgokat. Őszintén kívánok neked/nektet sok sikert, sok-sok erőt, és kitartást!
ha anyagilag nem megy, akkor minek erőltetni?
nyomorogjon 5 gyerek, ahelyett, hogy jól élne 2?
aki annyira az ab ellen van, vegyen magához!
ne az isteni ősanyákra hallgass, akik feláldozzák életüket a gyerekért oh jaj.
ésszel gondold végig a dolgokat!
nem két napra vállaljátok őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!