Mit tennétek ha két kisgyereketek mellett hármasikreket várnátok?
11-es vagyok
a diákmunka csak előnyükre vállhat! bármennyi is van,akkor is meg kell tanulni a pénz értékét. a jogsit,többit is érteném,gyerektervezéskor figyelembe is venném,de már becsúszott babáknál nem ezt nézném
Egyes, nem te leszel lepontozva hanem én.
Nem tartanám meg.
Ott már nem csak az anyagiakról van szó, vagy különszobáról.
Úgy nőttem fel, hogy több gyerek van, mint amivel anyám-apám elbírt.
Két gyerekem van. Ennyi bőven elég. Velük még tudok foglalkozni érdemben, jó anyjuk lenni.
Nem akarom, hogy a gyerekeim úgy nőjenek fel, mint mi, és nem akarok úgy járni mint édesanyám. Kiöregedett, depressziós, ideggyenge.
Kemény lenne, de a meglévő kettőnek akarok teljes értékű anyja lenni.
Nekem is ijesztő lenne elsőre, de biztos, hogy megtartanánk, nem tudnám elvetetni őket. Az élet a legnagyobb ajándék, amit tudsz adni, de segítséget én is kérnék. Valóban húzós a gyógyszer meg a ruhák, játékokból nem kell mindent megvenni, és ruhákat is lehet venni használtan. A nyaralást rokonok segítségével oldanám meg. Az autó necces, de lehet venni 7 ülésest is, hozzá egy tetőcsomagtartót, szintén mindent haszáltan, több kilóméterrel.
Húgommal egy pici panelban nőttünk fel ketten 9 nm-en, nem mondom, hogy mindig jó volt, de nagyon sok szeretetet kaptunk. Egyik volt osztálytársamék 10-en voltak testvérek, a házukban kb 3 vagy 4 szoba volt, ebből az egyik jó nagy, tele emeletes ággyal, meg az íróasztalokkal. Teljesen ledöbbentem, mikor megláttam, mennyien vannak, a kicsitől egészen a majdnem felnőttig volt minden korosztály, mindegyik vörös hajjal és szeplős, világos bőrrel. Gyanítom, ők vallásosak, vagy csak így tervezték, nem tudom. A ház szép, rendezett volt egyébként, pedig nem voltak túl gazdagok sem, de megoldották.
Drukkolok, hogy nektek is sikerüljön megoldani!
"Én el nem tudom képzelni, hogy lehet 5 gyerek mellett dolgozni és hol."
Kettő is iskolában van 8-4ig, ahogy 5 is. Ahogy lehet otthonról is dolgozni. Tényleg sokat kell szervezni, de szerintem nem megoldhatatlan. Én 3 mellett tanulok, és saját vállalkozást szervezek. És megvagyunk. És ha most jönnének ikrek, megtartanánk őket.
szerintem te leszel az első aki 4 gyest kap majd egyszerre :D
3 babával sajnos nagyon valószínű, hogy hamar befektetnek a kórházba, a "nagyokra" lenne ki vigyázzon 2-3-4 hónapig? ha megszületnek lesz segítséged? mert 3 babát képtelenség egyedül ellátni, ráadásul ott lesz a kettő nagy is akik szeretetre vágynak, féltékenyek, stb.
nekem nem lenne szívem elvetetni őket, de őszintén, én nem tudnám megoldani ezeket, nincs segítségem se, 3 babánál csak az etetések kitesznek 24 órát :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!