Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nagyon kislányt szerettél...

Ha nagyon kislányt szerettél volna, hogy barátkoznál meg vele, hogy kisfiad lesz?

Figyelt kérdés

Tudom, ez így picit fura kérdés, és lelkiismeret-furdalásom is van miatta, hogy nem örülök annyira egy fiúnak. De el se tudom képzelni, mit fogok én csinálni egy kis sráccal. Valahogy annyira nem látom magamat fiús anyaként, hogy még csak ötletem sincs, mit fogok majd kezdeni azzal sok kisautóval, a focilabdákkal, és így tovább. Meg úgy belegondoltam az egészbe, és jajj... :)

Félek, hogy nem is tudok majd megbirkózni egy kisfiúval, meg úgy az egész helyzettel. Viszem majd fociedzésre? Kosárlabda edzésre? Aztán nem győzöm majd megcsináltatni a konyhaablakot, ha a gyerek harmadjára is berúgja a labdával? Vagy talán nem is érdekli majd a sport... de mi van, ha akkor meg ezért csúfolni fogja a többi kisfiú?

Mi lesz, ha verekedős lesz? Egy hisztis kislányt még csak-csak lerendeznék valahogy, de egy verekedős kisfiúval mit csinálok majd?

Jelen pillanatban ezer és egy ezekhez hasonló rémkép kering a fejemben és nem tudom eldönteni, hogy örülök-e annak, hogy fiús anyuka leszek, vagy sem, egyelőre még csak próbálom megemészteni és felfogni a dolgot. Annyira biztos voltam benne, hogy kislány lesz, hogy talán kicsit túlságosan is beleéltem magam a dologba, és most hideg zuhanyként ért a tény, hogy bizony kisfiút várok.

Segítsetek légyszi pár pozitív gondolattal, ha lehet, nagyon jól esne most egy kis bátorítás és persze egy-két jó tanács, hogyan barátkozzam meg a gondolattal, hogy a várva-várt kislány helyett kisfiam lesz.

Persze, tudom, az a fő, hogy egészséges legyen, de valahogy annyira hihetetlen volt számomra, hogy fiam szülessen, hogy nem is számoltam az eshetőséggel, és most tessék, itt vagyok és teljesen be vagyok parázva!

Egyszóval most nagyon örülnék egy-két megnyugtató válasznak. :)

Előre is köszönöm szépen!

2015. aug. 1. 20:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
55%
Elsőre nekem mindegy volt ,fiam lett másodiknál lányt szeretem volna de fiu lett ahogy megtudtam hogy fiu lesz ő is már át is álltam fiura ,mikor nagyobak voltak akkor kirándulni mentünk ,legoztam ,és egy fiu is tud hisztizni ,de egy kicsit nagyobak letek fiuk kislányt is szeretünk volna és lett is ,igy most van 2 fiam és egy lányom ,mindegyiket imádom . a
2015. aug. 2. 06:41
 22/22 anonim ***** válasza:

A terhesség ideje alatt 2X is egy világ dőlt össze bennem. Nagyon-nagyon szerettünk volna egy babát, sokáig próbálkoztunk is, mikor végre sikerül csak reménykedtem, hogy kislány legyen (világ életemben kislányt szerettem volna). Az első világ össze omlás akkor jött mikor UH-n mondta a doki, hogy itt nem csak egy baba van és nem is kettő hanem egyből 3. Kétségbe voltam esve, hogy én még is, hogy fogok tudni egyszerre foglalkozni 3 kisbabával. A párom megnyugtatott, hogy tőle és a nagyszülőktől is maximálisan megkapok minden támogatást. Jött az imádkozás, hogy mind a 3 kislány legyen. Jött a várva várt UH, hogy megtudjuk a gyerkőcök nemét, persze mind a 3 kisfiú. Haza mentem nagyon csalódott voltam, mert azt hittem ha már hárman vannak akkor legalább lesz egy kislány is, de nem. Ma már 6 évesek. Nagyon vagány, okos, ügyes gyerekek. Foci edzésre hordjuk őket, itthon is mennek a foci meccsek. Már most várjuk a szeptembert, hogy kezdődjön az iskola. Egy iskolába fognak járni, de külön osztályokba. (Több ikres anyuka javaslatára, hogy ne legyen az, hogy bezzeg a testvéred ezt már tudja.)

A nővéreméknek 1 évvel utánam született gyereke. Neki iker lányai lettek. Most 5 évesek a lányok, hát mit ne mondjak szerintem a 2 lánnyal sokkal nehezebb minden mint a 3 fiúval. Így nagyon örülök, hogy fiaim születtek és nem lány lett.

2015. aug. 4. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!