Barna vagy kék szemű gyereket szeretnél/szerettél volna?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 17:25
1/24 anonim válasza:
hát nekem teljesen mindegy,milyen lesz a gyerekem szemszíne (majd egyszer,ha lesz gyerekem), az a fő,hogy egészséges legyen. A párom szeme barna, az enyém zöld,úgyhogy valószínű ebből kék nem lesz :)
2/24 anonim válasza:
zöldet akartam zöld is lett:D csak barna vagy kék van?XD
3/24 anonim válasza:
Igen,cska barna és kék van,mivel a zöld a kék egyik árnyalata:D
Nekem végülis mindegy,de a kék felé húz a szivem inkább
4/24 anonim válasza:
A párom szeme barna (majd nem fekete) az én szemem kék de reménykedek hogy barna szeme lesz:)
5/24 anonim válasza:
Sosem gondolkoztam ezen, inkább a haján. Mindig szőkének képzeltem el.
Sötétbarna hajjal és szemmel született, pár hónaposan kiszőkült, a szeme meg bekékült.
Azóta is szőke, kékszemű kisherceg. :)
Mindenki meglepődik, hogy ez fordítva szokott lenni, de nem nálunk.
6/24 anonim válasza:
Nekem tökmindegy volt hogy ilyen színű lesz a szeme.
7/24 anonim válasza:
A ferjemnek es nekem is zold a szemunk, a lanyoke kek es barna! :)
8/24 anonim válasza:
Én kék szemű gyereket szerettem volna, mert az enyém barna. Sikerült is, van egy szőke kék szemű hercegem. Persze ha barna szeme lenne ugyanúgy imádnám!
9/24 anonim válasza:
Hát nekem zöld, férjemnek barna, és erősen reménykedtem hogy barna szemű gyerekeim lesznek:)
Erre van egy totál kék szemű, szőke kisfiam és egy barna hajú kékes szürke szemű kislányom...
de véletlenül se barna egyik se...
10/24 anonim válasza:
Nekem zöld, a férjemnek kék szeme van. Ebből sikerült egy sötétbarna, szinte fekete szemű kisfiú és egy zöldesbarna szemű kislány. Mielőtt megszülettek nem gondolkodtam ezen, de ez a legjobb ahogy most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!