Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Barna vagy kék szemű gyereket...

Barna vagy kék szemű gyereket szeretnél/szerettél volna?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 17:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak üzennék elöszőr.A párom szeme barna,az enyém szintén zöld,a kislányunké barna lett.

Nem gondolkoztam azon,hogy milyen szemszint szeretnék,de valahogy tudtam,hogy barna lesz neki.Ahogy megláttam,nem tudtam más szemszint elképzelni neki.

2010. ápr. 7. 22:18
 12/24 anonim ***** válasza:

Barna szemű babáról álmodtam, az lett :)

De kékkel vagy zölddel is ugyanígy imádnám :)

2010. ápr. 8. 08:28
 13/24 A kérdező kommentje:
Nekem és az egész családomnak kék szeme van. Tinikoromban eldöntöttem, hogy a barna szemű gyerekeim lesznek. Biztos a tudatalattimban maradhatott ez a gondolat (mármint párválasztás szempontjából), mert a férjem sötétbarna szemű és a gyerekeim is az ő szemszínét örökölték. :)
2010. ápr. 8. 08:40
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy mit akartam volna, így is úgy is kék lett volna, kék is lett. Nincs barna szemű a családban :)

Mindegy milyen egy szemszín, csak nagy legyen a szem, szép szempillákkal, értelmes tekintettel :)

2010. ápr. 8. 09:34
 15/24 anonim ***** válasza:

Nekem mindig is mindegy volt, hogy milyen színű szeme lesz, csak albínó ne legyen :o)

Nekem zöld, páromnak barna, nagymamámnak kék volt, mindegyik szép... Most még 4 hós, tehát még változhat a színe, most kékesszürke. Mindenki találgatja, hogy vajon megmarad kéknek? Legszívesebben mindig azt mondanám: Nem mindegy? Egyébként én úgy tudom, hogy 1 éves korukik alakul ki. A lényeg, hogy nagy mandula szemei vannak, és iszonyatosan hosszú szempillái...

2010. ápr. 8. 11:19
 16/24 anonim ***** válasza:
nekem nem volt konkrétan ilyen, hogy milyet szeretnék, de mikor elképzeltem, mindig kék szemmel láttam a fiamat, és kék is lett a szeme. Apájának zöld, nekem barna.
2010. ápr. 8. 12:23
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem is gondolkodtam ezen, hogy milyen színt választanék a babám szemének, ha lehetne. :)

A férjemnek zöld szeme van, nekem sötétbarna, a kislányunknak kék.

Meggyőződésem volt, hogy a baba az én szemem színét örökli, úgy tudom egyébként is, hogy a barna a domináns, ha a szülőké eltérő.

Azt olvastam, hogy akár 1 éves koráig is változhat, de nehezen hinném, hogy még bebarnul neki, mert születése óta fokozatosan világosodott a szürkéskékről. Most 7 hós, már egy hónapja ilyen világoskék, azóta nem világosodott tovább.

2010. ápr. 8. 14:14
 18/24 anonim ***** válasza:
Már nem tudom hányadik voltam, de én is pont úgy voltam mint a kérdező h már régen eldöntöttem h nekem barna szemű gyerekek kellenek:) És ezért választottam barna szemű férjet biztos tudatalatt, de HIÁBA mert NEM lett barna szemük:)
2010. ápr. 8. 14:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Én szemem kék,férjemé barna,kisfiúnké kék és szőke hajú.
2010. máj. 12. 20:44
 20/24 anonim ***** válasza:

Álomodtam egyszer kék szemű kisfiúval,de mivel párom és én is barna szeműek vagyunk,nem nagyon hittem benne!

És láss csodát: A gyerekemnek olyan kék szeme van,amit Terence Hill is megirigyelhetne!:)

Amúgy teljesen mindegy volt,csak egészséges legyen és az is!

22 hónapos nagyfiú anyukája

2010. máj. 12. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!