Barna vagy kék szemű gyereket szeretnél/szerettél volna?
Első válaszolónak üzennék elöszőr.A párom szeme barna,az enyém szintén zöld,a kislányunké barna lett.
Nem gondolkoztam azon,hogy milyen szemszint szeretnék,de valahogy tudtam,hogy barna lesz neki.Ahogy megláttam,nem tudtam más szemszint elképzelni neki.
Barna szemű babáról álmodtam, az lett :)
De kékkel vagy zölddel is ugyanígy imádnám :)
Mindegy mit akartam volna, így is úgy is kék lett volna, kék is lett. Nincs barna szemű a családban :)
Mindegy milyen egy szemszín, csak nagy legyen a szem, szép szempillákkal, értelmes tekintettel :)
Nekem mindig is mindegy volt, hogy milyen színű szeme lesz, csak albínó ne legyen :o)
Nekem zöld, páromnak barna, nagymamámnak kék volt, mindegyik szép... Most még 4 hós, tehát még változhat a színe, most kékesszürke. Mindenki találgatja, hogy vajon megmarad kéknek? Legszívesebben mindig azt mondanám: Nem mindegy? Egyébként én úgy tudom, hogy 1 éves korukik alakul ki. A lényeg, hogy nagy mandula szemei vannak, és iszonyatosan hosszú szempillái...
Nem is gondolkodtam ezen, hogy milyen színt választanék a babám szemének, ha lehetne. :)
A férjemnek zöld szeme van, nekem sötétbarna, a kislányunknak kék.
Meggyőződésem volt, hogy a baba az én szemem színét örökli, úgy tudom egyébként is, hogy a barna a domináns, ha a szülőké eltérő.
Azt olvastam, hogy akár 1 éves koráig is változhat, de nehezen hinném, hogy még bebarnul neki, mert születése óta fokozatosan világosodott a szürkéskékről. Most 7 hós, már egy hónapja ilyen világoskék, azóta nem világosodott tovább.
Álomodtam egyszer kék szemű kisfiúval,de mivel párom és én is barna szeműek vagyunk,nem nagyon hittem benne!
És láss csodát: A gyerekemnek olyan kék szeme van,amit Terence Hill is megirigyelhetne!:)
Amúgy teljesen mindegy volt,csak egészséges legyen és az is!
22 hónapos nagyfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!