Járt más is úgy, hogy kettőből kettő fiú lett, pedig nagyon lányt szerettél volna? Bevállalnátok így egy harmadikat is?
ez aranyos:)
én mindenképpen próbálkoznék, hátha a 3. lány lesz! annál nincs szebb felállás, mint 2 báty és 1 hugica:)
nekem 1 lányom van, nagyon lányt szerettem volna, hála Istennek, az is lett. egyelőre nem tudom elképzelni magam fiús anyaként.
Én azért, hogy hátha lesz egy lányom is nem vállalnék 3. gyereket. Persze, ha egyébként is 3 gyerekben gondolkoztatok az más :)
Az én környezetemben három olyan család is volt, aki azért vállalt 3. (az egyik egy 4-et is)gyereket, hogy legyen az ellenkező nemből is, de egyiküknek sem sikerült. Nem bánták meg (a 4 gyerekes mondta is, hogy neki már nem is kellene lány :D), de azt mondták, ha ezt tudják nem erőlködnek.
van v.milyen tudományos alapja, hogy mikor lesz lány, és mikor fiú. tehát nem a véletlenen múlik. a Czeizel magyarázta egyszer, a peteéréssel függ össze.
a Demcsák Zsuzsáék is ezt a módszert követték, és amikor fiút akartak, fiú lett. amikor lányt, lány lett.
ha jól emlékszem, a peteérés napján kell együtt lenni, ha fiút akartok. a pé. előtt és után 2 nappal, ha lányt. a lényeg, hogy ha lányt akartok, ne a pé. napján szeretkezzetek!
Anyósoméknak 2 fiú után lett kislány (aki ma már nem kislány:). :) De benne van a pakliban hogy a 3. is fiú lesz. Ha anyagilag megengedhetitek hogy bevállaljatok egy harmadik babát és a fiút is elfogadjátok (mondjuk ebben biztos vagyok)akkor miért ne?!
Sok boldogságot!
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Igen, a gond az, hogy most megengedhetnénk anyagilag a három gyereket, de mire felnőnek, 10-15 év múlva, meg persze addig is, ki tudja mi lesz.
És igen, olvastunk a praktikákról, de sajnos nem vált be. Pedig tényleg kipróbáltuk. Számoltunk is, meg a táplálkozásra is figyeltünk (miszerint más környezet kedvez a lányoknak, más a fiúknak)
Mindenesetre köszönöm szépen mindenkinek, hogy időt szánt a válaszra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!