Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járt más is úgy, hogy kettőből...

Járt más is úgy, hogy kettőből kettő fiú lett, pedig nagyon lányt szerettél volna? Bevállalnátok így egy harmadikat is?

Figyelt kérdés
Én em bánom, hogy van két fiam van, csak azt, hogy egy lányom nincs.
2009. szept. 10. 13:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha anygilag megengedhetitek magatoknak, és nagyon szereted a gyerekeket, türelmed is van hozzájuk, és ha netán a harmadik is fiú lenne el tudnád fogadni, akkor miért is ne?Sok boldogságot nektek!
2009. szept. 10. 13:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem nincs ilyen tapasztalatom, mert egy lányom van, de a tesóméknál 3ból 3 fiú lett. Pedig már az ikreknél az egyiket nagyon lánynak várták. Ja van még egy ismerős, ahol eddig két fiú van, most 3.-al terhes. Talán lány lesz, még nem tudni.
2009. szept. 10. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Próba szerencse, csak senki nem tudja előre garantálni a biztos eredményt. A tesómnak a harmadik gyereke lány, a szomszéd csajnak az ötödik lett csak lány. Van egy barátnőm akinek három fia van. Neki szoktam néha mondani, hogy csak kellene egy negyedik. Ő röhög rajta, hogy ők csak ilyet tudnak.
2009. szept. 10. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

ez aranyos:)

én mindenképpen próbálkoznék, hátha a 3. lány lesz! annál nincs szebb felállás, mint 2 báty és 1 hugica:)

nekem 1 lányom van, nagyon lányt szerettem volna, hála Istennek, az is lett. egyelőre nem tudom elképzelni magam fiús anyaként.

2009. szept. 10. 13:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azért, hogy hátha lesz egy lányom is nem vállalnék 3. gyereket. Persze, ha egyébként is 3 gyerekben gondolkoztatok az más :)

Az én környezetemben három olyan család is volt, aki azért vállalt 3. (az egyik egy 4-et is)gyereket, hogy legyen az ellenkező nemből is, de egyiküknek sem sikerült. Nem bánták meg (a 4 gyerekes mondta is, hogy neki már nem is kellene lány :D), de azt mondták, ha ezt tudják nem erőlködnek.

2009. szept. 10. 13:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyunak kettő lány után jött össze a fiú. A szüleim fiút akartak :-D Viszont a párom tesójának két fiú után is fiú sikerült, pedig lányt akart nagyon. De a legkisebb lett a szeme fénye, igaz nem szabad a gyerekek között különbséget tenni. Lehet, hogy neked összejönni a lány, de ha nem, akkor is a gyerek mindig áldás. Ha megtehetitek anyagilag, hogy vállaljátok és nagyon szeretnéd, akkor vágjatok bele.
2009. szept. 10. 13:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A párom anno nagyon lányt szeretett volna. Hát kaptunk rögtön elsőre három fiút. :-) Ezek után, hogy mind fiú lett ráadásul három, nem merünk újra próbálkozni. :-)
2009. szept. 10. 13:23
 8/13 anonim ***** válasza:

van v.milyen tudományos alapja, hogy mikor lesz lány, és mikor fiú. tehát nem a véletlenen múlik. a Czeizel magyarázta egyszer, a peteéréssel függ össze.

a Demcsák Zsuzsáék is ezt a módszert követték, és amikor fiút akartak, fiú lett. amikor lányt, lány lett.

ha jól emlékszem, a peteérés napján kell együtt lenni, ha fiút akartok. a pé. előtt és után 2 nappal, ha lányt. a lényeg, hogy ha lányt akartok, ne a pé. napján szeretkezzetek!

2009. szept. 10. 13:31
 9/13 anonim ***** válasza:

Anyósoméknak 2 fiú után lett kislány (aki ma már nem kislány:). :) De benne van a pakliban hogy a 3. is fiú lesz. Ha anyagilag megengedhetitek hogy bevállaljatok egy harmadik babát és a fiút is elfogadjátok (mondjuk ebben biztos vagyok)akkor miért ne?!

Sok boldogságot!

2009. szept. 10. 13:44
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Igen, a gond az, hogy most megengedhetnénk anyagilag a három gyereket, de mire felnőnek, 10-15 év múlva, meg persze addig is, ki tudja mi lesz.

És igen, olvastunk a praktikákról, de sajnos nem vált be. Pedig tényleg kipróbáltuk. Számoltunk is, meg a táplálkozásra is figyeltünk (miszerint más környezet kedvez a lányoknak, más a fiúknak)

Mindenesetre köszönöm szépen mindenkinek, hogy időt szánt a válaszra!

2009. szept. 10. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!