Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járt más is úgy, hogy kettőből...

Járt más is úgy, hogy kettőből kettő fiú lett, pedig nagyon lányt szerettél volna? Bevállalnátok így egy harmadikat is?

Figyelt kérdés
Én em bánom, hogy van két fiam van, csak azt, hogy egy lányom nincs.
2009. szept. 10. 13:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
van még valamilyen hüvelyöbögetési módszer is. sava, lúgos. de azt nem tudom, melyik melyiknek használ.
2009. szept. 10. 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Párom anyukájának 5 fia van,egy másik ismerősnek meg 5 lánya....én nem fogok próbálkozni csak h lányom legyen,pedig nagyon szeretnénk egy kislányt(persze kisfiunk született)
2009. szept. 10. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:
anyukám nagyon lányt szeretett volna!elsö fiú,császárral.jött a második,az is fiú,szintén császárral!de anyukám nem adta fel!bár az orvos már nem javasolt neki még egy terhességet,mert ugye anno 30-40évvel ezelött még a császár is máshogy ment,de bevállalta,igy 3.nak megszülettem én,lánynak,természetesen császárral!:)
2009. szept. 26. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!