Bevállalnátok a babát?
Ha vagytok a babara es ugy erzed, hogy a kapcsolatodban minden jo es babaerettek vagytok, akkor vallald be.
Nekem az volt a fontos, hogy:
- a kapcsolatunk 110%-os legyen, de legyen semmi de, vagy ha, vagy olyant, hogy majd ugyis valtozik. Marmint a parommal kapcsolatban es neki sem velem kapcsolatban. Elotte volt eleg sok kapcsolatom/partnerem, neki is, tudtuk mar, hogy mit szeretnenk
- legyen az otthonunk stabil es babanak valo, mindegy, hogy az alberlet. Ha tudjuk fizetni, akkor remek.
- legyen munkaviszonyom es a paromnak is, meghozza stabil, illetve a valtas lehetosege is biztos legyen, ne kelljen azon izgulni, hogyha barmi miatt masik munka kellene, akkor nem kapnank 1 honapon belul valamilyet.
Amikor ez igy egyben volt, akkor babat vallaltunk, meghozza kettot is egymas utan, egyaltalan nem bantuk meg azota sem.
Ekkora összegből sokan élnek meg 2-3 gyerekkel úgy,hogy albérletet vagy hitelt kell fizetniük.
Ha a kapcsolatotok jó,akkor vállaljátok.
Én vagyok a lány :)
Volt már egy több éves kapcsolatom a mostani párom előtt és két-három "rövidebb" is. Soha senkit nem tudnék úgy szeretni, mint Őt! :) Ez nem is kérdés. Nem vagyunk azok a nagyon bulizós alkatok, inkább kirándulós, utazgatós, jövős-menős. De ezt nem veti vissza egy gyerek. Sőt! Mikor már nagyobb a gyerkőc, még nagyobb móka együtt menni az állatkertbe! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!