Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy döntötted el, hogy...

Hogy döntötted el, hogy gyermeket szeretnél? Miért szerettél volna (szeretnél) gyermeket?

Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 14:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azt hiszem kíváncsiságból, nagyon kíváncsi voltam, hogy ha lesznek gyerekeim, milyenek lesznek. Kb. óvodás koromban döntöttem el babázás közben.
2014. júl. 26. 14:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is egyrészt kiváncsiságból,majd az első után mindig át akartam élni azt a csodát újra-meg-újra,h életet adok valakinek. Így lett 3. De még akár elfogadnék egy 4.et is.
2014. júl. 26. 14:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból,ösztönből legfőképp szerelemből:)első ferfi az életemben akivel közös gyermeket szerettem volna..így vagyunk egy csalad:))
2014. júl. 26. 15:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Én nem eldöntöttem,mindig is természetes volt,hogy legyen majd gyermekem.
2014. júl. 26. 15:35
 5/13 anonim ***** válasza:
50%

nekem is természetes volt,hogy lesz majd gyerekem:)

van is 2 csodálatos fiú,nagyon szeretnénk 3. babát is:)

2014. júl. 26. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Nálunk a családban természetes volt, volt szó a jövőről már gyerekkoromban is. Pl. azt sem döntöttem el, hogy egyetemre megyek, vagy hogy a Fazekasba fogok járni, hanem csak úgy megtörtént, valahogy nem is lehetett volna másként.:)

Most 26 vagyok, és lesz gyerekem, eszembe sem jut, hogy ne legyen.:) De nem vágyom rá vagy még, így nem is lesz még, de...tudom, hogy lesz:)

2014. júl. 26. 16:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is világ életemben akartam, gyerekkoromtól természetes volt, hogy nekem is lesz gyerekem, és mindig féltem is attól, hogy esetleg nem lehet, rosszabbat el se tudnék képzelni. Jelenleg még nincs, de remélem ez nem sokáig marad már így :)
2014. júl. 26. 17:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy természetes, bár ez szerintem picikét érdekes, hogy ezek szerint nincs különösebb oka, csak ilyen "ez az élet rendje" "így szokás". De nyilván nem csak hirtelen megtörténik, hogy magadtól teherbe esel. Valamikor, valahogyan eldönti az ember, hogy na mostantól próbálkozunk is.
2014. júl. 27. 01:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Legalábbis jobb esetben..
2014. júl. 27. 01:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nem "ez az élet rendje" felfogásból, én mindig is vágytam rá, nem tudtam volna elképzelni, hogy ne legyen. A konkrét érzés, hogy most már gyereket szeretnék, olyan 24 évesen jött el, akkor már több mint két éve együtt voltam a férjemmel. 25 voltam, mikor összeházasodtunk, az esküvő után egyből mondta, hogy úgy érzi, ő is felkészült, úgyhogy bele is vágtunk. Azért akkor, mert az anyagiak addigra már rendben voltak, úgy éreztük, most már biztonsággal tudjuk vállalni, és mi mindketten házasságban akartunk gyereket (nem vagyunk vallásosak, talán csak egy picit konzervatívak ezen a téren). Szóval az anyagiak megvoltak, a vágy megvolt, össze is házasodtunk, nem láttuk már akadályát a baba érkezésének :)
2014. júl. 27. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!