Mennyi a gyedetek most?
75 000 -et kaptam februárra, előtte valamivel többet.
Felmerült, hogy a "kisebbség" hogyan csinálja. Több módszerük is van, de a legdurvább az, hogy megszülik a gyereket, beadják állami gondozásba, majd néhány nap után a szomszéd kihozza, ezért olyan 80 000 körül kapnak havonta gyerekenként, ha jól tudom a gyerek 16 éves koráig. No comment!
Szeretjük mi magyarok "sztárolni" a nyugati dolgokat! Elmondanám, hogy tőlünk nyugatra nincs olyan, hogy gyed, meg gyes, meg legyen otthon az anya 3 évig. A nálunk tgyás-nak nevezett jutattás lejártát követően minden anyuka megy vissza dolgozni, a baba meg megy a bölcsibe, vagy nagyihoz, vagy ahova anya-apa el tudja helyezni!
Félre ne értsetek, ne értek egyet sem az "örökbefogadásos játékkal" sem a nyugati országok szokásaival, csupán szerettem volna megosztani veletek az információkat.
Jó babázást kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!