Mennyi a gyedetek most?

Figyelt kérdés
Nekem egyre csökken,de,nem értem miért?
2010. márc. 4. 20:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

75 000 -et kaptam februárra, előtte valamivel többet.

Felmerült, hogy a "kisebbség" hogyan csinálja. Több módszerük is van, de a legdurvább az, hogy megszülik a gyereket, beadják állami gondozásba, majd néhány nap után a szomszéd kihozza, ezért olyan 80 000 körül kapnak havonta gyerekenként, ha jól tudom a gyerek 16 éves koráig. No comment!

Szeretjük mi magyarok "sztárolni" a nyugati dolgokat! Elmondanám, hogy tőlünk nyugatra nincs olyan, hogy gyed, meg gyes, meg legyen otthon az anya 3 évig. A nálunk tgyás-nak nevezett jutattás lejártát követően minden anyuka megy vissza dolgozni, a baba meg megy a bölcsibe, vagy nagyihoz, vagy ahova anya-apa el tudja helyezni!

Félre ne értsetek, ne értek egyet sem az "örökbefogadásos játékkal" sem a nyugati országok szokásaival, csupán szerettem volna megosztani veletek az információkat.

Jó babázást kívánok!

2010. márc. 8. 09:16
 32/32 anonim ***** válasza:
Rosszaul tudod,a melletünk lévő faluba ez a menő,360.000/gyerek ha tápszeres még,az állam azt is fizeti,ruhákat,cipőket küldenek nekik,itt van olyan hogy 4 gyereket is kihoztak,és azóta szszerint egy kisebb villába laknak,persze a gyerekeket is szépen járatják,na de ennyi pénzből ki nem járatná szépen. Sőt ha újszülötett hoznak ki,az még több pénz,itt ebből élnek. Na most tudni kell hogy ezek csak nevelőszülök,ha örökbe fogadná nem kapna semmit érte. És ami engem rohadtul bosszant, nagyon komoly pszihikai feltétel kell hozzá,és rengeteg vizsgálat,és egy tanfolyam,kérdem én aki 6 ált-al rendelkezik,de persze ezt nem közli,hogy megy át ezeken a vizsgálatokon?És egy másodpercet nem kell dolgozniuk. Ez nagyon kemény csajok.
2010. márc. 8. 13:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!