Mennyi a gyedetek most?

Figyelt kérdés
Nekem egyre csökken,de,nem értem miért?
2010. márc. 4. 20:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg szégyen, amit ez a kormány művel a kismamákkal, anyukákkal. 55 ezer a gyedem, természetesen a fizum után ennyi jár. De nem értem még mindig nem értem, hogy a kisebbségiek miért veszik fel a dupláját minden hónapban, mikor egy percet nem dolgoztak szülés előtt?????????

Ezen totál kivagyok akadva, és már gondolkozom, hogy mi legyen ha lejár a gyed, mert a gyes, éhen halni kevés.

De hát van akinek nincs ilyen gondja. Fogyjon a magyar, az lesz jó az országnak!

2010. márc. 5. 10:02
 12/32 anonim ***** válasza:
78%

Nem tom mit vagytok kiakadva, aki keresett 450 ezret az félre is tudott (volna) rakni belőle.

Én olyan 80 alatt akptam, a gyedem 50 körül mozog, két gyerekünk van, és még amíg dolgoztam, akkor sem lehetett félretenni semmit, mert elment a szülésre, babás dolgokra,ételre, rezsire.

A legnagyobb szégyen az, h míg meglopják az országot, a csp nem elég a gyerek havi pelenkájára sem.

A nagyobbnak is, aki iskolás már, 6000 a kaja, 2000 az osztálypénz, 2000 egyéb kirándulás akármi, zsebpénz, h egyen tízórait (napi 200.-) és akkor még nem vettem nekik ruhát, cipőt, kabátot és semmit.

Egyébként még azt leírnám, h kiskorú voltam mikor az első gyerekem megszületett, anyukám lett a gyámja, ezek után semmi pénzt nem kaptunk rá, mert anyum dolgozott, tehát csak csp, semmi gyes! hiába alanyi jogok meg ilyenek, és télleg nem tudom, hogy a c..nyok hogy csinálják, hogy ők mindent megkapnak.

2010. márc. 5. 11:23
 13/32 anonim ***** válasza:
94%
Én nem értem, hogy aki 400000 ft-ot keresett, az most mit sírdogál itt, mit szóljon az aki minimál bérből tart el családot? Hát tudom sajnálni az ilyen szegényeket.Akkor mit gondoltok, az mennyi gyedet kap? És a boltokban ugyanannyiért kapjuk a kenyeret.
2010. márc. 5. 15:30
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Na, nekem meg ikreim vannak. Mikor igényeltem az ellátásokat, azért kellett császár után 120 km-t kocsikázni, hogy a papírokat én intézzem, mivel a dupla gyes többre jön ki, mint amennyi gyedet kaptam volna. Hát ez a szomorú. És nekem egy időben kell megvenni mindent a babáknak, mert ők semmit nem kaptak kölcsön.
2010. márc. 5. 15:52
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is szereztem diplomát és nyelv vizsgáztam,mégsem fél milliókat keresek, de úgy látszik az intelligenciád nem ér fel a diplomádhoz. Itt nem irigységről van szó, hanem arról, hogy az országban bizony többen élnek minimálbérből, mint fél milliós fizetésből, mégsem beszélünk így egymással.Inkább örülj, hogy jó állásod és jó fizetésed van.
2010. márc. 5. 18:14
 16/32 A kérdező kommentje:

Hú,Lányok!

Köszi mindenkinek a választ,de ne vesszetek össze!

Sajnos nagyon szomorú,hogy csak ilyen keveset kapunk!

Ennyit ér egy gyerek,szégyen!

De,én az után érdeklődtem,hogy eddig kaptam szeptembertől-decemberig 72 ezret,múlt hónapban 70 ezret,most 66 ezret!Miért csökken?

A gyed mukanap követő?Mert arra gondoltam,hogy február rövid hónap,ezért kevesebb!

Ne húzzátok fel magatokat,nem éri meg!

Szép estét!

2010. márc. 5. 20:31
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
bocs,hogy en is beleszolok,de azt hittem nalatok jobb a hejzet.de ezek szerint nem.en romaniaban elek de itt is ugyanaz a hejzet.a legtobb anyuka 57000 ft-nak megfelelo osszeget kap,mig a felsobb tizezer kb.200.000-300.000,de nalunk is van olyan aki eleteben nem dolgozott es megis kap 20.000 ft.
2010. márc. 6. 22:08
 18/32 anonim ***** válasza:
69%
Hát szerintem a Gyed-et is az előző év keresete alapján számolják, és ha 2 évvel ezelőtt több volt a fizetésed (nem tudom mennyi idős a baba) akkor azért kaphattál tavaly többet. Én erre gondolok, szerintem nálam is ez van:(
2010. márc. 6. 22:27
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a gyedem 74ezer forint szokott lenni, most legutóbb én sem tudom,hogy miért de 60ezret kaptam.:(

2010. márc. 6. 22:36
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Én 180 bruttóval mentem szülni,és a mostani gyedem 84000, az előző havi 87000 volt. De nem tudom akik ide most írtak hogy ez adójóváirással együtt irták-e. Mert én kértem már az elején,és én ugy kapom
2010. márc. 6. 22:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!