Mennyi a gyedetek most?
Tényleg szégyen, amit ez a kormány művel a kismamákkal, anyukákkal. 55 ezer a gyedem, természetesen a fizum után ennyi jár. De nem értem még mindig nem értem, hogy a kisebbségiek miért veszik fel a dupláját minden hónapban, mikor egy percet nem dolgoztak szülés előtt?????????
Ezen totál kivagyok akadva, és már gondolkozom, hogy mi legyen ha lejár a gyed, mert a gyes, éhen halni kevés.
De hát van akinek nincs ilyen gondja. Fogyjon a magyar, az lesz jó az országnak!
Nem tom mit vagytok kiakadva, aki keresett 450 ezret az félre is tudott (volna) rakni belőle.
Én olyan 80 alatt akptam, a gyedem 50 körül mozog, két gyerekünk van, és még amíg dolgoztam, akkor sem lehetett félretenni semmit, mert elment a szülésre, babás dolgokra,ételre, rezsire.
A legnagyobb szégyen az, h míg meglopják az országot, a csp nem elég a gyerek havi pelenkájára sem.
A nagyobbnak is, aki iskolás már, 6000 a kaja, 2000 az osztálypénz, 2000 egyéb kirándulás akármi, zsebpénz, h egyen tízórait (napi 200.-) és akkor még nem vettem nekik ruhát, cipőt, kabátot és semmit.
Egyébként még azt leírnám, h kiskorú voltam mikor az első gyerekem megszületett, anyukám lett a gyámja, ezek után semmi pénzt nem kaptunk rá, mert anyum dolgozott, tehát csak csp, semmi gyes! hiába alanyi jogok meg ilyenek, és télleg nem tudom, hogy a c..nyok hogy csinálják, hogy ők mindent megkapnak.
Hú,Lányok!
Köszi mindenkinek a választ,de ne vesszetek össze!
Sajnos nagyon szomorú,hogy csak ilyen keveset kapunk!
Ennyit ér egy gyerek,szégyen!
De,én az után érdeklődtem,hogy eddig kaptam szeptembertől-decemberig 72 ezret,múlt hónapban 70 ezret,most 66 ezret!Miért csökken?
A gyed mukanap követő?Mert arra gondoltam,hogy február rövid hónap,ezért kevesebb!
Ne húzzátok fel magatokat,nem éri meg!
Szép estét!
Szia!
Nekem a gyedem 74ezer forint szokott lenni, most legutóbb én sem tudom,hogy miért de 60ezret kaptam.:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!