Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennyit költötök a babára?...

Ti mennyit költötök a babára? Mennyiből tartjátok el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Babát tervezünk és szeretnék tisztában lenni az árakkal. Mennyit költötök havonta?

Pelus? Törlőkendő? Gyógyszer, doki, ruha? Ezekre mennyit költöttetek havonta mikor szoptattatok? És amikor már hozzátáplálsz mondjuk fél éves korától, és 1 évesen hagyod abba a szoptatást?

Tudom, ez is sok mindentől függ, de TI mennyit fizettetek?

Köszi a válaszokat! :)

2015. júl. 2. 14:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én is jól le lettem pontozva.

Tudom, nem új babaruhák...

Szerintem több okból is hülyeség, de a legfőbb okom, hogy kéthavonta cseréljük még a ruhatárat.

A többi okom, hogy érzékeny vagyok én is, és a nagylány is a ruhák festékanyagaira. Pl a farmertől pár óra alatt kiütésem lesz. A többször mosott ruhákkal már nincs gond.

A másik: egy többször mosott pamut ruha nagyon puha. Puha ruhában jó lenni.

Érzelmi okok. Komplett fotósorozat van arról, hogy ugyanaz a rugi van a lánytestvéreimen, rajtam, és a lányaimon. (itt megjegyzem, még két-három gyereket simán elbírna)

Van egy, a lányomnál alig másfél éves unokatestvérem. A nagynéném online vásárol rengeteg cuccot, ha kinövi a lánya, küldi az enyémnek. (A kisebbik gyereke fiú, szóval nem hinném,hogy elhordja majd a hercegnős cuccokat)

Nna ezekhez a márkákhoz bevallom, tényleg nem elég vastag a tárcám. (és képtelen lennék 15ezret adni egyetlen ruhaszettért)

Utoljára annyit mondanék, hogy nagy a család, mindig kérdezik szülinap ,karácsony előtt, hogy mi kell a gyerekeknek. Most előttük mit szégyenlősködjek, most pl ha pelus kell, mert úgyis fogyós, azt nyugodtan megmondom. Nagypapáék messze laknak, ők küldtek inkább pénzt hogy vegyünk a gyerekeknek a fa alá, én meg megbeszéltem, hogy x és y lesz.

Inkább ez, mint a harmadik tanulóXY, tizedik barbie, sokadik csörgő.

2015. júl. 6. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!