Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti tartjátok az Apák napját?

Ti tartjátok az Apák napját?

Figyelt kérdés

Ha igen, mivel?

Ha nem, akkor miért nem?

(ma van Apák napja)

Ha kérhetem a veszekedést hagyjátok az előző linken! Köszönöm :)

2015. jún. 21. 09:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
4%
Nem tartjuk és különben sem ma van, hanem Ivó névnapon.
2015. jún. 21. 09:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, megtartottuk. Kapott egy doboz behűtött sört, puszit, meg köszöntést.
2015. jún. 21. 09:47
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Igen, de mi külföldön élünk, itt mindig is volt Magyarországon nincs hagyománya.

Torta, ajandekok

2015. jún. 21. 09:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát a hivatalos ma van, Ivó napon poénból tartják.
2015. jún. 21. 09:49
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Tartjuk. Kap sütit, puszit köszöntést valamint egy rajzot a kislányunktól.
2015. jún. 21. 09:55
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Én pont ezen gondolkodtam, hogy tartanánk, de egy éves a gyerek és fogalmam sincs, hogy a pelenkába gyártotton kívül milyen ajándékot készíthetne.
2015. jún. 21. 09:58
 7/13 anonim ***** válasza:
11%

Magyarországon hivatalosan nincs apák napja, a világban pedig változó, hogy mikor van.

Dátumok:

Február 23.: Oroszország katonai ünnepmárcius 19.: Antwerpen (Belgium), Olaszország, Portugália, Spanyolország, Andorra, Svájcmájus 8.: Dél-Koreaáldozócsütörtök: Németországjúnius 5.: Dániajúnius első vasárnapja: Litvániajúnius második vasárnapja: Ausztria, Belgium (kívéve Antwerpenbenjúnius 23: Lengyelország, Nicaraguajúnius harmadik vasárnapja: Argentína, Bulgária, Chile, Costa Rica, Dél-afrikai KöztársaságEcuador, Egyesült Királyság, Franciaország, Fülöp-szigetek, Hollandia, Hongkong, Horvátország,India, Írország, Japán, Kanada, Kína, Kolumbia, Kuba, Magyarország, Makaó, Malajzia, Málta,Mexikó, Pakisztán, Panama, Peru, Svájc, Szingapúr, Szlovákia, Törökország, USA, Venezuela,Zimbabwejúlius 7.: Vietnamjúlius utolsó vasárnapja. Dominikai Köztársaságaugusztus eleje: Irán Ali születésnapjaaugusztus 8.: Tajvan A dátum kimondva, bā bā, (8/8) majdnem azonos a kínai apa szóval, ami bàba, kiejtése kb. pápá, a második á rövidaugusztus második vasárnapja: BrazíliaSzeptember első vasárnapja: Ausztrália, Új-Zélandnovember második vasárnapja: Észtország, Finnország, Norvégia, Svédországdecember 5.: Thaiföld Bhumibol Adulyadej király születésnapja

2015. jún. 21. 10:00
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Hívő katolikusként márc. 19-én, Szent József napján tartjuk. Nálunk ilyenkor szentmise is van, ahol az édesapákért imádkozunk.
2015. jún. 21. 10:24
 9/13 anonim ***** válasza:
40%
Mi nem tartjuk, nem is tudtuk, hogy ma van. Az oviban volt apák napi ünnepség de nem most, hanem egy hónapja egy nagyon szuper kerti parti keretében köszöntötték fel az apukákat, ajándékot is kaptak, szerintem nagyon aranyos dolog volt.
2015. jún. 21. 10:25
 10/13 anonim ***** válasza:
nem ,nem szokás nálunk .
2015. jún. 21. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!