Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti tartjátok az Apák napját?

Ti tartjátok az Apák napját?

Figyelt kérdés

Ha igen, mivel?

Ha nem, akkor miért nem?

(ma van Apák napja)

Ha kérhetem a veszekedést hagyjátok az előző linken! Köszönöm :)

2015. jún. 21. 09:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mi "tartottuk". azaz megemlítettem a férjemnek és átnyújtottam neki egy tál frissen sütött sajtod rudat :) tehát nem csináltunk belőle nagy ügyet, ahogy anyáknapján is kaptam egy kis felköszöntést és puszit. 10hós a fiúnk. majd jövőre kicsit jobban kihangsúlyozzunk.
2015. jún. 21. 10:29
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
Mi sem szoktunk ilyenekkel foglalkozni, de mivel a párom külföldön dolgozik, gondoltam jól fog esni neki valami. Igy kapott egy képet a kislányáról, és hozzá egy szép verset...olyan messze van, biztosan jól esik neki. Bár ehhez nem kell ünnep, anélkül is szoktunk neki örömet okozni. :)
2015. jún. 21. 15:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi fogjuk. Egyelõre még csak terhes vagyok. De ugyanúgy fogjuk tartani, mint az anyák napját. Süti meg puszi, ha nagyobb lesz a gyerkõc, akkor rajzol vagy valami. :)
2015. jún. 21. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!