Kisgyerekes anyukak, hogy tartjatok tisztan a szonyeget?
Figyelt kérdés
Uj lakasba koltoztunk es az egesz lakasban szonyeg van. 7 hos a fiam, most jon majd (meg mar most is tart) a foldon kuszos, maszos, morzsalos, kiborigatos stb idoszak, es nem tudom, hogyan ovjam a szonyeget, illetve hogyan tisztitsam..2015. máj. 27. 11:11
1/7 anonim válasza:
Naponta porszívózok, és elengedem a tökéletesség iránti vágyam. Az enyém másfél éves, morzsa hegyekkel :)
2/7 anonim válasza:
Napi porszívózás. (bár már ovis a lányom) De ennyi idősen kb havonta azért a férjem csinált egy nagy szőnyegtisztítást, kefével , szappanos v vanishes vizzel. (ezt muszáj is volt, mert babanyál, v pép előfordult, visszajött)
3/7 anonim válasza:
Nem tudod fölszedni a szőnyeget, amígy mászik, arra a pár hónapra? Hogy föl lehessen mosni?
4/7 anonim válasza:
én nem tudtam tisztán tartani... :)
1-2 naponta porszívóztam, és nálunk is a férjem ment át rajta időnként szappannal és kefével.
Viszont, ha ilyen sok szőnyegünk lett volna, mint nektek, akkor lehet, hogy egy vizes porszívóba beruháztunk volna!
5/7 anonim válasza:
Kárpittisztítót bérelünk kisgépkölcsönzőből 1 napra és akkor már a fotelt, kanapét is és mindent, amit lehet kitisztítunk.
6/7 anonim válasza:
Bár már nagyobbak a gyerekeim, de pici koruk óta padlószőnyeg van a szobájukban és a nappaliban. Naponta porszívózok, mindig van morzsa. És pár havonta (vagy ahogy úgy adódik) szőnyegtisztítóval végigmegyek.
7/7 anonim válasza:
2, néha 3 naponta porszívózok, a nappaliban naponta felmosok, ennyi.
Kutyánk is, gyerekünk is van, de szerencsére nem vagyok tisztaságmániás, nem esz meg a kosz, ennyi elég :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!