Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért törölték a "mezítlábas-s...

Miért törölték a "mezítlábas-szandálos" kisgyerekes anya kérdését, aki ki vot akadva az öltözködésre?

Figyelt kérdés
Valóban érdekes stílusa volt, de miért törölték a kérdést?
2015. ápr. 16. 16:46
 1/9 A kérdező kommentje:
bocsánat: "volt"
2015. ápr. 16. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg a stílus miatt, szerintem ilyen formában megfogalmazva provokációnak/trágárnak minősítették.
2015. ápr. 16. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom azért, mert folyamatosan trágárkodott, szitkozódott és ezt tiltja az oldal szabályzata.
2015. ápr. 16. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem teljesen igaza volt! Igaz a stílusa fura volt, de legalább helyesen írt :D Igaz én nem szóltam hozzá, csak követtem az eseményeket!

Én is pólót adtam a 18 hónaposamra meg egy balett cipőt harisnya nélkül, de annyira nem érdekel, hogy mások hogyan öltöztetik a gyereküket.

2015. ápr. 16. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Múltkor szüleimnél voltunk, nagyrészt ők vitték akkor sétálni is. Mondták, hogy nekik is feltűnt, hogy más gyerekek mennyire túl vannak öltöztetve.

Anyám mesélte, hogy én még egy év alatt voltam, amikor benézte az időjárást és túlöltöztetett, de nem igazán vette észre. Egy férfi jött szembe vele és ahogy elhaladt mellette, rám pillantva elmotyogta, hogy "Na, a hülye anyja!"

Anyám mondta, hogy basszus, tényleg hülye volt, onnantól kezdett el odafigyelni, hogy ne öt rétegben legyek. (áprilisi születésű vagyok és abban az évben korán jött a nyár).

2015. ápr. 16. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Na,megint valaki pontoz :D
2015. ápr. 16. 16:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen, látom a lepontozást, csak nem értem, mert most tényleg normális válaszok jönnek. Nem bánt senki senkit.

És valóban bicskanyitogató volt a kérdező stílusa.

2015. ápr. 16. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
39%
Én ott is válaszoltam, hogy a póló teljesen rendben van, de mezítlábra a szandál nem és ezt itt is tartom. Biztosan azért törölték, mert minősíthetetlen volt a stílusa.
2015. ápr. 16. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem is igaza volt,csak a stílus,és a megfogalmazás hagyott némi kivetnivalót maga után...ez szúrhatta az adminok szemét.
2015. ápr. 16. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!