Első műtermi fotózás lesz (anya+ baba-10 hós, rokonoknak lesz szétküldve) van ötletetetek milyen pózban, milyen ruhában a legjobb?
egyszeri kellenének ötletek(póz, ruházat) a bölcsiben is lesz beállított(jön fényképész mi a játszóbölcsi részbe járunk)
másszor fotóshoz megyünk ilyesmi tetszene, de úgy sem tudja szerintem megcsinálni(csak mert amikor mondtam úgy nézet rám mint a borjú a kapura, hogy olyan, mintha a lemenő napsütésben lenne, fekete háttérrel, amúgy azt a búza jelleggű kelléket is kétlem, hogy megtudná csinálni, gagyi fotós van a városban nem is egy, egy retulásársa sem képesek, mert nincs programuk, valamint nincs olyan pulcsink sem, valamint amikor képet hívatok elő náluk nem látszik hogy kékszemű a baba hiába világosítják, szóval a gépük is gáz, mert rokon gépével szinte világító kék a gyerek szeme, de ő meg a pillanatokat nem tudja elkapni, ezért megyünk fotóshoz)
A te kérdéseidet messziről felismerem, mert borzasztó olvasni...
A linkelt kép ugyanígy...
Fényképezd te a gyereket:S
a kérdés az lenne, pl nektek milyen anya-baba fotótok van, amire azt mondjátok a legszebb, legjobban sikerült?milyen ruha, póz, stb
szeretnék eg yjó képet, nem amiket én tudok csinálni
Fogalmazz már normálisan, mert lezsibbad az agyam...
Én a beállított képeket nem szeretem. Mi az, hogy nincs pulcsitok? Vegyél neki!
Szerintem meg keress egy olyan fotóst, aki képes elvégezni a munkáját. Ha már fizetsz érte, menj át egy másik városba. Legalább van egy kis programotok, kirándulás, megcsináljátok a képet, mentek haza.
Egyébként én sem szeretem a műtermi képeket, a szabadban készültek sokkal jobban tetszenek.
Egy babánál nehéz elkapni a pillanatot, sokat kell próbálgatni. Én rengeteget fotózom a fiamat, de csak kevés képre mondom, hogy tényleg jó lett. Keress egy rendes fotóst, ne fizess egy kóklernek, ha eleve tudod, hogy rosszul dolgozik.
Ha műtermi fotóshoz mentek, akkor ő fog segíteni a megfelelő póz kiválasztásában. Ez nagyon függ a babád akkori kedvétől :)
Számíts rá, hogy talán megijed a nagy fekete lámpáktól, amik eléggé vakítanak.
Ruhára nem tudok mit írni. Ami kényelmes, tiszta, vasalt ruha. Természetesen ne a gyerekeddel ellentétes színű és stílusút válassz, mert az a háttér kiválasztásában megnehezíti a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!