Első műtermi fotózás lesz (anya+ baba-10 hós, rokonoknak lesz szétküldve) van ötletetetek milyen pózban, milyen ruhában a legjobb?
egyszeri kellenének ötletek(póz, ruházat) a bölcsiben is lesz beállított(jön fényképész mi a játszóbölcsi részbe járunk)
másszor fotóshoz megyünk ilyesmi tetszene, de úgy sem tudja szerintem megcsinálni(csak mert amikor mondtam úgy nézet rám mint a borjú a kapura, hogy olyan, mintha a lemenő napsütésben lenne, fekete háttérrel, amúgy azt a búza jelleggű kelléket is kétlem, hogy megtudná csinálni, gagyi fotós van a városban nem is egy, egy retulásársa sem képesek, mert nincs programuk, valamint nincs olyan pulcsink sem, valamint amikor képet hívatok elő náluk nem látszik hogy kékszemű a baba hiába világosítják, szóval a gépük is gáz, mert rokon gépével szinte világító kék a gyerek szeme, de ő meg a pillanatokat nem tudja elkapni, ezért megyünk fotóshoz)
Ha egy normális fotóssal csináltatod, akkor ő úgy is megmondja, hogy hogyan állj/ülj, hogyan fogd a babát, stb.
Ruhákból világos színűeket válogass össze, mert azok jobban mutatnak a képeken. (Természetesen olyanokat amik jól állnak és kényelmesek, hogy ne feszengjen a baba+ te abban a 2-3 órában amíg a fotózás tart).
Mi voltunk 8 hós mászni, ülni tudo val és mikor még a kicsi csak 4 hós volt.
A lényeg hogy egyforma színü ruhák legyenek, pl fehér az egyik legjobb, semmi esetre se legyen egy valaki kirívoba, mert az lesz a domináns a képen. Pl 8 hósan mikor voltunk, a lányomnak és férjemnek is volt piro-fehér csíkos polója és a kislány a férjem hasán mászik fel, aki a földön fekszik. Egy igazi szuper jól elkapott pillanat, ahol önfeledten játszanak.
Amiko 4 hós volt a kicsi, ott pl felemeltem magam elé és az orrunk össze ér, egymásra nézünk, szuper kép.
Elöször mindig csinál a fotosunk pár üljünk együtt képet, majd mehet mindenki a földre, és ott elkapja a pillanatokat.
Ami lényeg, hogy legyen egy plussz segítség aki csattog, zörög a babának a fotos fejénél, hogy a baba is a fényképezö fele nézzen.
váu ez olyan, mintha egy magyarul nem érto, nem beszélo irta volna ki a kérdést.
tényleg borzaszto olvasni... és egy szot sem értek belole.
"másszor fotóshoz megyünk ilyesmi tetszene" -mi az az ilyesmi?
"csak mert amikor mondtam úgy nézet rám mint a borjú a kapura, hogy olyan, mintha a lemenő napsütésben lenne, fekete háttérrel, amúgy azt a búza jelleggű kelléket is kétlem" -mii?? mit szeretnél? fekete háttér? lemeno nap? buza kellék???
"csak a feje van rajta, mint valami igazolványkép és rárakta minden képre, hogy facebookon hol találhatók, meg egyéb reklámsorokat"
- mire raktál rá mit? és mi van a facebookbak és a reklámsorokkal?
hallod, ha te igy magyaráztad el a fotosnak, hogy mit szeretnél, azon is csodálkozom, hogy elvállalta a fotozást.
köszi a ruha ötleteket, majd valami pasztellszíneket válogatok akkor össze
"másszor fotóshoz megyünk ilyesmi tetszene" -mi az az ilyesmi?
lentebb linkelve, olyasmit(csak nem gondoltam hogy túl nagy lesz a szöveg a linkre való utalás után és a link között)
"csak mert amikor mondtam úgy nézet rám mint a borjú a kapura, hogy olyan, mintha a lemenő napsütésben lenne, fekete háttérrel, amúgy azt a búza jelleggű kelléket is kétlem" -mii?? mit szeretnél? fekete háttér? lemeno nap? buza kellék??? Igen, a linken látszik, olyan természetesnek ható a kép, mintha valami réten készülne, vagy búzatáblában..hasonló hangulatú képet szeretnék
"csak a feje van rajta, mint valami igazolványkép és rárakta minden képre, hogy facebookon hol találhatók, meg egyéb reklámsorokat"
- mire raktál rá mit? és mi van a facebookbak és a reklámsorokkal?
A fényképre rá volt írva, a baba feje mellé, hogy "facebook értesítők"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!